2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکوک به چی بزار منم سرچ کنم

یه شب دیدم انگار صفحه زمینش ساده بود درحالی که صفحه زمینش یه چی دیگه بود گفتم شاید عوض کرده صبح بیدار شدم دیدم نه همون قبلیه مشکوکم بهش

یه شب دیدم انگار صفحه زمینش ساده بود درحالی که صفحه زمینش یه چی دیگه بود گفتم شاید عوض کرده صبح بیدا ...

منم پیدا نکردم ولی اگه به گوشیش دسترسی داری تو تنظیمات سرچ کن 

منم پیدا نکردم ولی اگه به گوشیش دسترسی داری تو تنظیمات سرچ کن

سرچ کردم طبق گوگل چیزی نیس ولی چیزی که دیدم بدجور رومخمه انگار گوشی نو خریده بود صفحه اش اینجوری بود از طرفی نمیدونم واقعا گیج شدم 

تو گوشیش سرچ کردی؟

تو تنظیمات سرچ کردم privat space این گزینه رو نیورد نمیدونم دیگه ممکنه اسم دیگه ای هم باشه یا نه باید برم دستی چک کنم احتمالا با سرچ که چیزی نیورد 

فضای دوم‌چیه

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

بیشتر ببینید