2777
2789
عنوان

کی میاد اسپانیایی بخونیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 61 پست
اینستا پیج خوب پیدا کنیم هر کی مطلبی داشت ب اشتراک بزاره انگیزه باشه یاد میگیرم تنها باشیم ول میکنیم ...

اره گروه  بزن  بزرگش کنیم

انگیزمون بیشتر میشه🤗

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید
برا انگلیسی کتاب دارم ۰ون فعلا انگلیسیو میخوام بخونم کتاب سطح اینترمدیت اکسفورد ورد اسکیلز کتاب گرام ...

ماشالا موفق باشی من ۹ سال پیش تا آیلتس رفتم کلا تموم کردم  آزمونش موند تا الان مونده فک کن😐۶ سال زحمتم از این موسسه ب اون موسسه ب هدر رفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مجازیه. شما میخوای از صفر شروع کنی یا کلاس رفتی قبلا

از صفر شروع کنم بلدما کلمات و خروف الفبا و خیلی چیزای دیگه و مکالمات در سطح اسون نوشتاریم اینا خوبه ولی میخوام از صفر شروع کنم خودخوان میخونم 

تو خاب زمستونی بودم چون😑دیگ یه مشکلاتی پیش اومد نتونستم درست با مشکلاتم کنار بیام یه مدت متوقف شدم

بریم روبیکا

خیلیا تل نمیان

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید
درسته هیچوقت دیر نیست

دیگ تبلیغ میکنیم اد میزنیم

ک خمه  باهم بخونیم

بیشتر ببینید