2777
2789
عنوان

چکار کنم چرا عذاب وجدان میگیرم وقتی نامزدم یا بابام چیزی میخرن واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کنم بعدش عذاب وجدان نگیرم

عزت نفست پایینه. باید روش کار کنی. ینی خودتو کم ارزش تر از پول میدونی. باید کم کم سعی کنی زیادش کنی. ببین مادر من همش قناعت کرد خرج نکرد تش بدهکارم شد. تو نکن. با خودت منطقی بشین صحبت کن. احساسات نمیتونیم کنترل کنیم. افکار هم نمیتونیم اما باورها میشه تغییر کنه که احساسات هم پشتش تغییر کنه

:)

سلام خبی گلی چند سالته کم سن و سالی ازدواج کردی منم خودم ۱۴سالم بود منم خجالت می‌کشیدم بعد عروسی چوبشو حسرت هاشو میخورم که حالا شده عادت براش😂ولی دوباره برش گرداندم حالت کارخونه الان تا میگم ی چیزی میخام می‌ره میخره اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش

من مجردم ولی کلا دوست ندارم کسی برام خرج کنه بدم میاد

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
اشتباه نکن نزار فک کنه هیچی نمیخوایی روز درک نکنی میشی بده نمیگم ازش بکن و پر توقع باش ولی کم توقعی ...

چجوری پر توقع باشم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

سلام خبی گلی چند سالته کم سن و سالی ازدواج کردی منم خودم ۱۴سالم بود منم خجالت می‌کشیدم بعد عروسی چوب ...

سلام گلم

۱۸ سالمه

چکار کنم

من اصلا نمیدونم ازش چی بخوام جدا از بحث عذاب وجدان

جتی وقتی که پول دارم پولامم نمیدونم چکار کنم

😕🤒

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

این بدههه من بابام شورشو در اورده هر ثانیه دارم قسم میخورم که گشنم نیست چیزی نخر میخره از عذاب وجدان ...

وای بابای منمممممم ولی خب من دیگه به پذیرش رسیدم میگیرم ازش و تشکر میکنم ولی خب گاها پیش میاد همون موقع نخورم چون گشنم نیستت

سلام گلم۱۸ سالمهچکار کنممن اصلا نمیدونم ازش چی بخوام جدا از بحث عذاب وجدانجتی وقتی که پول دارم پولام ...

پس انداز کن دختر خوب بعدش باهاش طلا بخر . هر وقت نیاز شدید داشتی استفاده کن ازشون 

وقتی میرید بیرون باهاش برو آرایشی بهداشتی حتی اگ شده ی دونه رژ بردار (ک با این تفاسیری ک از نامزدتت کردی مشخصه خودش اصرار به خرید بیشتر میکنه)

یا همیشه بهش بگو عاشق چیز میزای مراقبت پوستی هستی و همیشه مثلا از فلان جا میخری بعد جلوش ذوق خریدنشون و نشون بده 

به این افکارت ک حس عذاب وجدان میگیری دامن نزن 

وقتی بهت پول میده سعی کن ی بخشیشو صرف خود طرف کنی مثلا ی لباس مجلسی خوشگل واسه خودت بگیر بپوش براش یا ی کار زیبایی کوچولو موچولو کن 

اکیه؟؟!😅😂

سلام گلم۱۸ سالمهچکار کنممن اصلا نمیدونم ازش چی بخوام جدا از بحث عذاب وجدانجتی وقتی که پول دارم پولام ...

طلا بخر پس انداز کن سعی کن خجالت و بزاری کنار به خودت هم تلقین نکن که پول گرفتن بده از شوهر یا پدر بلاخره تو هم مایحتاج داری طلا رو هم میتونی خرد خرد از نرم افزار مطمن میلی بخری وپس انداز کنی از ۱۰۰هزار تومن