2777
2789
عنوان

چکار کنم چرا عذاب وجدان میگیرم وقتی نامزدم یا بابام چیزی میخرن واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 43 پست
اگه وضع مالیش بد نیس چه اشکال داره خدا بهش سلامتی بده اون نخره کی بخره پس

میگم شاید نداشته باشه و خیلی فکرای دیگه

از یه طرفم نمیدونم چی بخوام

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چکار کنم چی بخوام؟!؟

هر چیزی، لباس، خوراکی، رفتم با کافی شاپ هرچی من نمی‌دونم چقدر درآمد داره و شما به وی علاقه داری باید خودت بسنحی 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
اینجوری هم نیست مرد با مرد فرق داره من از همسرم هیچی نخواستم ولی اون برام همه کار کردبعضی ها از نخوا ...

دیگه تا این حدی که ایشون میگه واقعا ضرر رسونه

اگر پسره دستش خالی بود یا نداشت یه چیزی، ولی داره اصرار میکنه بگو ایشون میگه عذاب وجدان میگیرم برام پول خرج کنه

من واقعا دیدم خانومایی رو که بخاطر نجابت های افراطی، خودشون با دست خودشون شوهرشون رو بی مسئولیت و خسیس بار آوردن و زندگیشون از هم پاشیده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
عذاب وجدان چی؟ یعنی لیاقت نداری خرجت کنن؟ این کارا رو بکنی شاید فک کنی داری نجابت به خرج میدی، ولی د ...

نکیدونم چرا اینجوریم 

چکار کنم😩😩😩

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نکیدونم چرا اینجوریم چکار کنم😩😩😩

بنظرم عزت نفس پایینی داری

باید روش کار کنی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
ببین حست طبیعیه ولی باید جلوش و بگیری خب و گرنه در آینده به مشکل میخوری ذات مرد تامین کردنه . خوشحال ...

😂😂

دیگ خوراکی بهم ایده بده

رو خودتون برچسب نزنید 

رفتارتون کاملا طبیعیه 

این یعنی انسان فهمیده ای هستید و بسیار درک دارید 

ولی همسرتون دوست داره براتون خرج کنه خب شما هم اجازه بدید در حد معقول خرج کنه، اشکالش چیه؟ 

تو نمیگی فلان چیز رو بگیر بیار یعنی آدم چشم و دل سیری هستی هیچ دلیل دیگه ای هم نداره 

دختری که یهو عین زن باردار ویار هزارتا خوراکی رو میکنه یعنی تو خونه پدریش تامین نشده از این لحاظ ولی شما اینطوری نیستی 🌷

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
فقط یادت باشه زنی ارج داره که خرج داره. روزی خدا میرسونه. اگه دارن بگیر ازشون. پولشون تمام نمیشه. نخ ...

چکار کنم بعدش عذاب وجدان نگیرم

میگم شاید نداشته باشه و خیلی فکرای دیگهاز یه طرفم نمیدونم چی بخوام

عزیزم اگه خرج زیادی تو دستش نمیزاری مثلا طلای فلان و خونه و عروسی فلان نمیخای لازم نیس عذاب وجدان داشته باشی بحث ارزش و محبته بزار محبت بکنه اولش نکنه بعدش هم نمیکنه

رو خودتون برچسب نزنید رفتارتون کاملا طبیعیه این یعنی انسان فهمیده ای هستید و بسیار درک دارید ولی همس ...

حس خوب گرفتم از حرفتون🥰🤍