2777
2789
عنوان

من فوبیای جای تنگ و کوچیکو دارم مثلا غاری که سقفش کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست
منم فوبیای پارکینگ طبقاتی و تونل دارم. نفس کم میارم سرویس بهداشتی عمومی هم فوبیا دارم . اگه خلوت باش ...

من فوبیای تجاوز ندارم شکر خدا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
منم هر چی سقفش کوتاهه حالمو بد میکنهعاشق ماشین شاسی بلندم

ماشین نمی‌ترسم چون شیشه داره

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم وحشتم سی تی اسکن کردنهخدا برای دشمنمم نخواد

من توی حمام یا توالت هم گیر کنم یا در بسته بشه وحشت میکنم و حس میکنم هر جای بسته کوچیکی که توش گیر کنم خفه میشم و نقس کم میارم..مثلا تو تونل های شمال اگر تصادف بشه من حالم بد میشه دوست دارم زودتر از تونل برسم به جایی که نفس بکشم و هوا بازه

از آب هم میترسم. ولی حاضرم هر روز برم توی آب و هر روز برم جای تنگ که میترسم ولی تا آخر عمر سوسک نبین ...

عاشق ابم

و رابطم با حشرات عالیه😂

فقط جای تنگ

قدیم تاریکی هم بود الان کمتر شده

من توی حمام یا توالت هم گیر کنم یا در بسته بشه وحشت میکنم و حس میکنم هر جای بسته کوچیکی که توش گیر ک ...

منم توی تونل چشامو میبندم 

خدا نکنه هیچوقت احتیاج به ام آر آی پیدا کنی‌. منی که ترس از فضای بسته ندارم چشمامو بستم کل مدت. خیلی ...

منم بدترین چیز برای من ام ار ای بود و اینکه خانمه گفت باید دستاتو ببندیم به اون تخت ام ار ای دیگه یعنی رسما نابود شدم از ترس..دو بار خواستم بلند شدم و بیام بیرون اصلا حالم اینقدر بد شد که نگو

عاشق ابمو رابطم با حشرات عالیه😂فقط جای تنگقدیم تاریکی هم بود الان کمتر شده

خداروشکر باز خوبه. من حاضرم یه عضوی از بدنمو بدم ولی تا آخر عمر سوسک نبینم

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید
منم بدترین چیز برای من ام ار ای بود و اینکه خانمه گفت باید دستاتو ببندیم به اون تخت ام ار ای دیگه یع ...

وای... دست بستن ترسناک ترش می کنه. آدم احساس می کنه بی دفاعه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!