2777
2789
عنوان

ولع شیرینی خامه ای دارم چندماهه🫥😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 70 پست
اون پرک های وسط گردو میشه وقتی میشکونی از وسطش در میاداونارو جمع میکنیم دم میکنیم میخوریم قندو تو نی ...

این روش من کم خطر

میوه م نخور

برنجم رعایت کن

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

به خانم باردار از این حرفها میزنن ؟!

من انقدر اطرافم دیابتی دیدم که میدونم چخبره

دیابت بره بالای ۷۰۰ تا تازه خطر زخم دیابت اینا هس 

بعد دیابت بارداری هم نه

دیابتی که به دلیل مشکل لوزالمعده  باشه این مشکلاتو ایجاد میکنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست قشنگم

سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های کم‌چرب و ایتفاده کنید، وعده‌های غذایی به چند وعده کوچک در طول روز تقسیم کنید،
پیاده‌روی و شنا یا ورزش‌های ملایم انجام بدید

مدیتیشن، یوگا یا تنفس عمیق برای کاهش استرس

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
من انقدر اطرافم دیابتی دیدم که میدونم چخبرهدیابت بره بالای ۷۰۰ تا تازه خطر زخم دیابت اینا هس بعد دیا ...

دیابت بارداری مربوط به جفت هست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تنها راهش نبودن شیرینی جات تو خونه است...همه ی شیرینی جات رو جمع کن بده شوهرت یا قایم کنه یا بدین به ...

میگن نخور

قشنگ میارن وسط دور هم میخورن 

آی حرص میخورم🤣

اومدم از کنارشون رد بشم برم دشویی

بوی وانیل شیرینی خامه ایا پیچیده بود

دیگه روانی شدم

نامردا

میگن نخورقشنگ میارن وسط دور هم میخورن آی حرص میخورم🤣اومدم از کنارشون رد بشم برم دشوییبوی وانیل شیری ...

چقدر دیگه مونده تا تولد نی نی؟

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

آره هورمونا باعث میشن انسولین تولید نشه تو بدن

اصلا نگران نباش دوستم ❤️❤️❤️

ماه دیگه این وقتها نی نی بغلت هست میای تجربیات مادرانه بعد تولد میخوای 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم به جای یک وعده غذات یه دونه بخور تا هوست بخوابه این فکر کزدن یه شیرینی و نخوردن بیشتر قندتو با ...

دکتر خودم متخصص جنینه 

تو شهرمون هر دکتری به مشکل میخوره از دکتر من کسب تکلیف میکنه 

حتی تو بیمارستان من استرس انسولین داشتم پزشکای بخش میگفتن این دکتر تو به ما بگه برو بپر چاه ، میریم میپریم چون تو کارش و معلوماتش شکی نیست

دیابت بارداری مربوط به جفت هست ....

سلام عزیردل خوبید؟ سیزده بدر مبارک🌱

امروز رفتم دکتر دخمل و دیدم بهم گفت همه چی نرمال، انقباضات رحم و هم چک کرد... دو هفته دیگه باید برم آنومالی، فقط نفهمیدم چرا به دکتری ک برای انومالی میرم نوشته بررسی FD و ناهنجاری های مادرزادی، این نرماله؟🫤 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
مجبور بودم و البته الانم حتی برای عید شیرینی نخریدیم فقط تولدهامون یک عید کوچولو میخریم

جای عمل اسلیو رژیم و ورزش رو سفت و سخت ادامه میدادی راحت تر نبود؟

منم وزنم رفته بالای ۱۰۰ بخاطر اینکه این چندماهو خوابیدم و خوردم

نگرانم آب نشه😮‍💨

دوست قشنگمسبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های کم‌چرب و ایتفاده کنید، وعده‌های غذایی به چند وعده کوچک در ...

سلام مامان قشنگ 

این دوست عزیزم طفلکی از هفته ۱۸ اینا فکر کن کیسه آبش سوراخ هم شده تا الان کلی اذیت شده روزی ۶تا۸ لیتر آب میخوره چقدر بیمارستان بود چقدر سرم و ...

ببخشید ی سوال اگ قبل بارداری دیابت نداشته باشی بازم میگیری خوب علتش اگ رعایت کنی و کم بخوری؟

ربطی به دیابت داشتن نداره که

هورمونا جا به جا میشن 

هورمون های بارداری نمیزارن انسولین تو بدن تولید بشه 

دیابت بارداری میگیری

گاها جفت هم باعث دیابت میشع

بعد زایمان دیابت هم از بین میره 

سلام عزیردل خوبید؟ سیزده بدر مبارک🌱امروز رفتم دکتر دخمل و دیدم بهم گفت همه چی نرمال، انقباضات رحم و ...

سلام به روی ماهت ممنونم شما خوبی؟ سیزده بدر شما هم مبارک 

برای بررسی بیشتر هستش اصلا نگران نباشید❤️🥰👶🏻