2777
2789
عنوان

بعد چهار سال دیدمش خیلی پیر شده بود

1429 بازدید | 75 پست

۵ سال باهم بودیم .....

اخرین بار ابان ۱۴۰۳بهم پیام داد بلاکش کردم(چون اینده ای با هم نداشتیم) اخرین تلاشش برای برگردوندن من 

فروردین ۱۴۰۴ عقد کرد 

دیشب تو رستوران دیدمش دوتامون گریمون گرفت با دوستاش بود منم با دوستام بودم 

خیلییییییییی پیر شد خیلی هاااا کل موهاش سفید شده بود 

هیچوقت اون ادمایی که باعث جداییمون شدن رابطمون خراب کردن نمیبخشم الهی سر عزیزاشون این بلا بیاد با چشماشون ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر زنش هم شده دیدیش‌ به روی خودت نیار و اصلا همو نگا نکنید که بخواید‌ گریه کنید

واقعا دلم برای زنش سوخت عجب شوهریه‌ که هنوز با دیدن دوست دختر قبلیش‌ گریه اش میگیره

جفتتون مجردین؟

نه اون ازدواج کرد 

دقیقا تو رستوران روبه روی هم بودیم همه رفیقامونم همدیگرو میشناختن هرچی گفتن بیاین پیش هم حرف بزنین گفتم نه 

منم دخترم حس میکردم دارم به خانمش خیانت میکنم اگه برم باهاش حرف بزنم 

فقط تا اخر شام همدیگرو میدیدیم اشک میریختیم

نه اون ازدواج کرد دقیقا تو رستوران روبه روی هم بودیم همه رفیقامونم همدیگرو میشناختن هرچی گفتن بیاین ...

آها خانومش باهاش نبود؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)