2777
2789
عنوان

بچع ها دیشب یه بلاگر بهم گفت روت کراش زدم جوابش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 72 پست
کثافت یعنی داره اذیتم میکنه😭😭آبروم نبره حرومزاده

شاید هم نه ولی آدم کسی رو که دوست داره بی محلی نمیکنه بعد هم شما شخصیت این آقا رو اصلا نمیشناسی ما که صرفا یه گوشه از مکالمه رو شنیدیم فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی یا اذیتم میکنی

ویرایش فک کنم دیگه نشه کنی چون زمان زیادی از پیامت گذشته

پاکش کن ولش کن

شاید ادمینش باشه اصلا

خودشم باشه ادم بیعرضه ای هست ک جوابت نداده

چرا ابروت رو ببره خودش اول پیام داده 

پاک کن و انفالوش کن یا کسخله یا خودش نیست ادمینشه

آخه این بلاگرا اونم پسر زشتاشون که بلاگرن نمیان حرف بزنن نمیدونم باز دقت کن به کاراش استوریاش

همه پست استورایاش دیدم نمیدونم بهش میاد پسر لاشی شیطونی باشه

چه میدونم خودمم تعجب کردم ولی جوابشم دادم جوابم نداد ب

سین زده؟

شاید کار داره ،

مطمئن شو ادمینش نباشه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببین اگه مطمئن شدی داره مسخره ات میکنه اول مطمئن شو همینطوری نری بگی ناراحتش کنی یه دلم بشکنه این وسط اول حتما مطمئن شو داره مسخره و سوژه ات میکنه بعد بگو خیلی دوست دارم با زندگی اسکلا آشنا شم علاقه خاصی به این پرنده دارم بعدم هر چی گفت طوری بنویس که تو در اصل داشتی سر به سرش میذاشتی بعدم دیگه ول کن جوابشو نده تا بیشتر ابروت نرفته😂💔