2777
2789
عنوان

ولع شیرینی خامه ای دارم چندماهه🫥😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 70 پست
کاش قبلش رعایت میکردی تا دچار نشی

دیابت بارداری قابل رعایت نیست مربوط به جفت هستش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خب ضرر داره اگه دیابت خیلی شدید باشه مجبورت پات رو قطع کنن یا کور میشی

😐😐🤨🤨🙄🙄🤐🤐

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب واقعیته

واقعیت؟اصلا میدونی دیابت بارداری چیه؟!

حداقل یک سرچ میکردی بعد میگفتی !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تنها راهش نبودن شیرینی جات تو خونه است...

همه ی شیرینی جات رو جمع کن بده شوهرت یا قایم کنه یا بدین به کسی....

وقتی تو خونه باشه سخت تره

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

عزیزم یه کوچولو دیگه صبر کنی درست میشه. وقتیولع شیرینی داری یه غذای سفت و محکم بخور

سفت و محکم قندمو میبره بالا دیگ

بااینکه قبل غذا کلی انسولین میزنم و قرصم میخورم

اما بازم قندم میپره بالا

خدا زلیل کنه دکترمو میبینه قندم کنترل نمیشه دوزمو نمیبره بالاتر یا حداقل عملم کنه 

خستم دیگه😭

واقعیت؟اصلا میدونی دیابت بارداری چیه؟!حداقل یک سرچ میکردی بعد میگفتی !!!!

این کلا همینجوره ادعا زیاد داره ولی خیلی نااگاهه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
این کلا همینجوره ادعا زیاد داره ولی خیلی نااگاهه

دیدمش اتفاقا !!!!

قبلا میخوردم مثل همه اما از اول بارداریم چون فوبیای دیابت داشتم قطع کردم تقریبادیابتم هم بخاطر استرس ...

عزیزم به جای یک وعده غذات یه دونه بخور تا هوست بخوابه این فکر کزدن یه شیرینی و نخوردن بیشتر قندتو بالا میبره بعدم ببین به دکترت بگو یا باید دوز انسولینتو ببرن بالا یا نوعشو تغییر بدن پر اثر تر برات تجویز کنن حتما یه دکتر غدد خوب برو 

وای چه سخته من دووم نمیارم ماهی دو بار رو میخررم همیشه

مجبور بودم و البته الانم حتی برای عید شیرینی نخریدیم فقط تولدهامون یک عید کوچولو میخریم

گلم اگه رفتی حموم کف پاتو سنگ پا بزنخیلی دیابت و کم میکنه

اون پرک های وسط گردو میشه وقتی میشکونی از وسطش در میاد

اونارو جمع میکنیم دم میکنیم میخوریم قندو تو نیم ساعت یهو ۱۰۰ تا میاره پایین

فقط من میترسم مشکلی واسه بچه پیش بیاره مواقعی که خیلی حالم خراب میشه از اون دمنوش میخورم 

از هوش مصنوعی هم پرسیدم راجبش گفت تحقیقاتی درمورد دم کرده پرک های گردو در بارداری صورت نگرفته ولی به نظر بی خطره

سفت و محکم قندمو میبره بالا دیگبااینکه قبل غذا کلی انسولین میزنم و قرصم میخورماما بازم قندم میپره با ...

خودت باید دوز انسولینتو تنظیم کنی دو واحد میتونی ببری بالا 

ولی فرمولش اینه نصف وزنت به علاوه ۲

کاش قبلش رعایت میکردی تا دچار نشی

از اولش رعایت کردم

مشکل این بود که من دچار مشکلات وحشتناک بارداری شدم 

شوک های سختی بهم وارد شد و استرس های زیادی کشیدم تااینجا 

همون استرسا زد دیابت بارداری شد