2777
2789
بله یه مرد هم میتونه مخ یه زن رو پیاده کنه کافیه شرافت بره کنار

نه زنا وارد رابطه الکی نمیشن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونموقع عقل دستور نمیده . بعدش میفهمن که کارشون اشتباه بود ، نود و نه درصدشون همون موقع بخاطر ...

داریم در مورد به مرد بالغ حرف میزنیم نه یه پسر بچه ۱۸ساله...ادمی که تو هیجانات نتونه کنترل کنه و درست تصمیم بگیره که ....

استارتر با اجازه 

میگم این مورد که مطرح شد یک سوال برام پیش اومد 

من محیطم و بخشی که کار می کنم داخلش مرد هست و اتاقی هم که بهم دادند کنار این ها هست و گاهی هم باید تو پذیرش کنارشون بشینم کار یاد بگیرم وهر روز هم باید برم سرکار 

می خواستم بدونم چکار کنم و چه رفتاری کنم که اون مردها جذب من نشند و خدای نکرده مشکلی برای زندگی خانوادگی شون پیش نیاد یعنی تو ذهن شون به حالت مقایسه من با زن شون درنیان؟ 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

استارتر با اجازه میگم این مورد که مطرح شد یک سوال برام پیش اومد من محیطم و بخشی که کار می کنم داخلش ...

مقایسه؟

مگه چقدر بالاتری از زناشون؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
همه مردا همشون پا میدن با زنه دوست میشن اماهمسرشون رو دوست دارن و زندگیونم دوس دارن اما توی وجودشون ...

نه ..به قطع یقین ...هیچ احدی نمیتونه شوهرمو گول بزنه ...عمرا

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .