2777
2789
عنوان

پارتنر بی احساس😂😔💔

533 بازدید | 61 پست

دیشب با پارتنرم چت میکردم بعد یهو خوابش گرفت و فردا فقط گفت خوابم گرفته دیشب منم گقتم سلام خوبی؟ساعت ۱۲ این پیام رو دادم تا الان جواب نداده درسته کوهه مهمون دارن اما واقعا اینقدر سخته جواب این پیام رو دادن؟ خودش میگه وقتی با دوستامم و اینا اصلا گوشیمو دستم نمیگیرم 

۳۰ سالشه من ۲۰ سال ۸ ماه ۸ ماه این حدودا باهمیم البته کات و برگشت زیاد داشتیم

شاید اولویتش نیستی

تو دیگه هییییچی پیام نده. کلاس بزار

سنگین شو باهاش

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علت کات و برگشت ها و نحوه کات و از سمت چه کسی بودن خیلی مهمه عزیزم. اگه این وایب رو میگیری که برات چ ...

من بودم کات میکردم همش و اون هربار به یه بهونه ای برمیگشت همیشه کاتا از طرف من بود سریعا میگفتم کات💔🥲😂

طرف مقام لشکری کشوری هم داشته باشه می‌تونه پنج ثانیه وقت بزاره یه پیام جواب بده دوست نداره و نمیخواد جوابتو بده

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خب فکر میکنم ایشون بخاطره اینکه اختلاف سنی شون با شما زیاده نمیتونن اینکه میگی یه پیام دادن وقتی نمی ...

خیلی گناه دارم بخدا ببین سن واقعا تاثیر داره مخصوصا اینکه این نه از کارش راضیه نه از چیزی فکرش خیلی درگیر کار و پول ایناس ولی آخه یه پیام

واسم عجیبه که خیلی از تاپیکهایی که دخترهای حدود ۲۰ سال هستن؛ دوست پسرشون بالای ۳۰ سال هست 

چطوری اینهمه تفاوت سنی رو تحمل میکنین ؟

دختر ۲۰ ساله هنوز خیلی کم سن و بی تجربه هست. پسر ۳۰ ساله تجربه دار و پخته و ...‌