2777
2789

چی میگن تو جسله ؟ حس میکنم نهایت بگن برو باشگاه. برو کتاب بخون . سفر برو . ب خودت برس و .... دیگه اینارو خودمم میدونم . معجزه ام ک نمیکنن . برای من ب نظرتون فایده داره ؟ من ب خاطر شرایط الانه زندگیم خیلی عصبی و زودجوش شدم . حس ناامیدی و بی انگیزگی دارم . اصلا روحیه ندارم دیگه.  مگه اینکه خودمو بزنم ب بی خیالی. دیگه برام شرایطم مهم نباشه. ولی بازم نمیشه. حس کمبودا و شکستهام هی میاد سراغم 

ب نظرتون تراپی برای من فایده داره ؟  میدونم چی میخواد بگه ‌خودم همه رو از دم بلدم . یه مشت حرفای کلیشه ای 😕 اگه کسی رفته و اثر داشته بگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعجب میکنم چرا میگن برو باشگاه باشگاه اصلا تاثیری نداره فقط یه فشار جسمی به بدبختی هات اضافه میکنه 😂

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید
من مشکل اضطراب اجتماعی م با تراپی حل شد. ریشه‌ش رو از بچگی و رفتارهای درونیم پیدا کردیم اصلا اینطوری ...

این کار بلد بوده. ریشه مشکلو پیدا کرده. بیشتریا میخوان انگار ماست مالیش کنن میگن برو باشگاه و کتاب بخون و... 

مشکلات رو ریشه ای حل میکنه 

کمک میکنه قوی بشی و بتونی با ناملایمات کنار بیای 

باشگاه و کتاب و اینا درمانهای موقتیه 

البته انتخاب مشاور خوب بی تاثیر نیست باید کارش علمی باشه حتما تحصیلات مرتبط داشته باشه دیدم خیلیا بدون علم وارد این رشته شدن مثل اقای عزیزی که به دکتر عزیزی معروفه ولی اصلا تحصیلات مرتبط نداره ولی معروفه 

مردم میرن پیش اینا کلی هم پول میدن نتیجه نمیگیرن میگن همه تراپیستا بدن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

اصلا این چیزایی که گفتی رو نمیگن باشگاه و...🙄🙄🙄 من که خیلییی راضی هستم .مشکل رو ریشه یابی میکنه تحلیل کودکی بعد تمرین میده .

فکر میکنم اینکه تراپی چقدر نتیجه بده به انتخاب مشاور خوب و بعد هم همکاری باهاش خیلی بستگی داره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.