2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک شهید ابراهیم هادی زدم امشب خاب دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم شهید بودن؟

شهید حاج ابراهیم همت

کار خدارو میبینی

منی که اصن تو فکر اینا نبودم به چه شهیدیم رو زدم (فرمانده باخدای جبهه ها...)

خیلیم اتفاقی شد

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
بابا 🤣🤣🤣چه خاله زنکی.خب خرافاتی نیستم چیکار کنم.باشه تو نظر کرده خدایی

مگه من گفتم نظر کرده خدام؟

فقط اومدم خوابمو گفتم اره اصلا نظر کرده خدام هرچی خواستم خدا بهم داده وقتی ازش اطاعت کردم امیدوارم خدا ی نظری هم ب تو بکنه 

مگه من گفتم نظر کرده خدام؟فقط اومدم خوابمو گفتم اره اصلا نظر کرده خدام هرچی خواستم خدا بهم داده وقتی ...

از کجا میدونی نکرده؟ببین چند بار گناه کردی در همین تاپیک بمن تهمت زدی حلالت نمیکنم امیدوارم شهید ابراهیم هادی امشب تو خواب نصیحتت کنه 

از کجا میدونی نکرده؟ببین چند بار گناه کردی در همین تاپیک بمن تهمت زدی حلالت نمیکنم امیدوارم شهید ابر ...

اره پس تو ب من تهمت نزدی؟؟فقط میخواین هرکی تاپیک زد مسخرش کنید؟مگه من از این حس بدی ک بهم دادی میگذرم

تو خجالت بکش که میگی خرافات و داری رسما بهم بی احترامی میکنی

بابا 🤣🤣🤣چه خاله زنکی.خب خرافاتی نیستم چیکار کنم.باشه تو نظر کرده خدایی

وجدانا فازتون چیه؟ خب فکر می‌کنید خواب همش خرافاته مگه مجبوری اینقد استاتر رو آزار میدی؟ رد شو برا خودت برو یه تاپیک دیگه

از کجا میدونی نکرده؟ببین چند بار گناه کردی در همین تاپیک بمن تهمت زدی حلالت نمیکنم امیدوارم شهید ابر ...

انگار کارگاه سایت هستین فقط دنبال تمسخر ادمین و همه چیزو ب خرافات و چرند و دروغ و فیک بودن میبینید 

اگ اینجوریه من هیچ وقت تو و امثال تورو ک ب ادم انرژی منفی میدن حلال نمیکنم