2777
2789

البته که می دونم عمر دست خداست ولی چند نفر هستند که افتاده یا مریض بد حال هستند نمی دونم چرا همیشه تو فامیل چند نفر پشت سر هم فوت می کنند اونم اکثرا آبان و آذر و دی هست! 

عید رفته بودیم دیدنشون یه جوری بود هم اینکه ممکنه آخرین باری باشه که میایی خونه اش عید دیدنی هم اینکه کاری از دستت برنمیاد هم اینکه در نهایت خودمون هم این مسیر قراره بریم ! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این چه فکراییه که میکنی!؟😕

نباید باشه اما هست!  بعضی فامیل ها هست که برای عید دیدنی فقط اونها رو می بینیم و متوجه می شیم چقدر تو این یک سال از بین رفتند

اتفاقا دنیا یک قانونی داره اونی که فکر نمیکنی زودتر میره ...

پارسال پسرخاله مادرم تو کما بود همه میگفتن رفتنی هست فوت نشد برادرش صحیح و سالم فوت شد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره دقیقا یا یهو چندتا باردار میشن یا میمیرن یا ازدواج میکنند مال ما از اخر سال 1403 همه باردار دارن ...

جالبه واقعا امسال بارداری زیاد داشتیم اطرافمون اکثرانم کسایی که اتفاقی باردار شدن حس میکنم بخاطر هورمونایی هس که جدیدا توی مواد غذایی میریزن بخاطر رشد منفی جمعیت🙄

اتفاقا دنیا یک قانونی داره اونی که فکر نمیکنی زودتر میره ...پارسال پسرخاله مادرم تو کما بود همه میگف ...

خدا بیامرزدش. مرگ ناگهانی از همه اینها بدتره

جالبه واقعا امسال بارداری زیاد داشتیم اطرافمون اکثرانم کسایی که اتفاقی باردار شدن حس میکنم بخاطر هور ...

ما چند مورد داشتیم عجیبه همشون تو یک هفته خاص کیسه آبهاشون ترکید و بچه هاشون از بین رفتن 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️