2777
2789

جاریه سلیطه  من با مادر شوهرم کارایی میکنه که جز اون کسی نبینه انقدر هم نازشو میکشه هاااااااااااااااااا

مثلا منو جاری. مادر شوهر رفتیم باغ اون فقط با اون ولو میره این جاری هم خود شیرین خود خواه در باطنش فقط حسادت ولی در ظاهر خودشو مظلوم نمایان میکنه مادر شوهرممم هر بار اونو میبینه با من خود به خود قهر میشه فقط با اون خوب رفتار میکنه من حرص بخورم همین جاریم ۲۱ سالشه ولی خیلی سلیطه و بی حیا هستش با اون یکی جاریمهم باند شدن علیه من اون اخلاقش خوب بود سمت اون رفت اونم بد تر شد حالا این مادر شوهرمم که با اونا تو یه ساختمونه و منم جدا هستم اموالمونم شریکیه حالا مادر شوهر بایدناز اونا رو بیشتر بکشه چون با همن منم حساب نمیکنه جاری بزرگم ۳۱ سالشه هر کارشو از اون بیشتر میپزسه میگه تحربش بیشتره تو یه هر مراسمش اون رییس محلسیه هر جایی بره باید به اونم بگه از جاری وسطیه هم از ترسش همین کار ها هم میکنه هعی نازشو میکشه با منم مثل بچه رفتار میکنه چرااا چون فقط ۱۸ سالمه 

برای مادر شوهرم هر کاری بکنم هم هیچ گاه من رو نمیبینه منم ادم حسابش دیگه نمیکنم اونجوری که اون دل منو شکست پیش اونا منو خار ذلیل کرد هر خوبی کردممممممم منو ندید خدا تقاصشو پس بده 

من بیشتر از بقیه براش خوب بودم بیشتر از اونا براش خوب هستم اون جاریهام صلح تا شب کنار هم میشنند فقط ازاون میگند اینم فک میکنه خیلی دوسش دارن در حالی که اصلن این طور نیست خدا تقاص کارهاش رو پس بده خدا ازش نگذره که هر بار منو میبینه باید برینه بهم بره گم شه من هیچ وقت نمیبممش 

همین جاریم خودش ۳ سال ازم بزرگتره ولی خیلی ارزشش رو حفظ میکنند چون خیلی سلیطه هست هر چیزی بگن محکم جوابشونو میده بیشتر هم بهشون خوبی نمیکنه 

چیکار کنم با اینجور ادم ها نمیتونم قطع رابطه کنم چون فایمیلمون هستند و همه چیزمون شراکتیه ینی من باغ برم اونام میبینم جا یه دیگه برم اونام میبینم و ..

دعا کنین یا اینا ادم شن یا یک دعوایه بزگ بینشون بیفته که قهر کنند  از هم فقط همین 

خواهشا دعا کنین خواهشا 

ول کن بابا حوصله داریبزار اونا عزیز باشن بدرک

شما بودی ناراحت نبودی 

هر موقع که ببیمیشون فقط به اون دو تا جاریهات احترام بذارند شما رو هم حساب نکنند ناراحت نبودی از بی لیاقت بودنشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بودی ناراحت نبودی هر موقع که ببیمیشون فقط به اون دو تا جاریهات احترام بذارند شما رو هم حساب نکنن ...

نه نبودم

مادرشوهر منم با جاریم صمیمی تره هی ازش تعریف میکنم

من ب هیچ جام نیس

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

😂ماهم از یکی بدمون بیاد میگیم ولو

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

تا نصفه خوندم 

گدایی این محبت بر میگرده به سن کمت 

چندسال دیگه میگی عجب نادوتی بودم که بخاطر شیرین بازی های جاری حرص میخوردم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نمیدونم ه کتابی بخونم برای افزایش عزت نفس

بروازاینترنت مطالبشوبخون وبنویس برای خودت چقدرمیخوای حرص بخوری ،وقتتوپرکن بروباشگاه وخریدوسریال ببین آهنگ گوش بده ولذت ببر طول میکشه ولی میشه پله پله بروبالا