2777
2789
عنوان

زن عموم قرص اعصاب می خوره این عید همه فهمیدن عموم چقدر بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 55 پست

حالا چیکارا میکنه؟

علائمش چیه؟

بعضی ها با دارو کنترل میشن

ما هم یکی پنجاه سال پیش تو فامیل داشتیم دائما دعوا راه مینداخت و خودکشی میکرد انقدر دکتر رفت تا بهتر شد ولی بچه هاش خیلی عصبی هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم ولی دارویی که می خوره برای اختلالات دو قطبی هست دیگه نمی دونم چه تشخیصی براش گذاشتن

مشابه ش دیدم با تگاتارد ۴۰۰ و فلوکستین ۲۰ عالی شد

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
حالا چیکارا میکنه؟علائمش چیه؟بعضی ها با دارو کنترل میشنما هم یکی پنجاه سال پیش تو فامیل داشتیم دائما ...

دائماً دعوا می کنه و در حال خریده یکم دیر بشه دیوانه میشه دلم برای بچه اش بیشتر می سوزه باز عموم میره سر کار

دائماً دعوا می کنه و در حال خریده یکم دیر بشه دیوانه میشه دلم برای بچه اش بیشتر می سوزه باز عموم میر ...

زن داداش منم یه چیزی تو همین مایه هاست 

وقتی شروع میکنه غر زدن و دعوا کردن دیگه ساکت کردنش کار حضرت فیله 

همه از صداش عصبی میشن

سعی میکنیم جایی که هست نریم 

بچه دائما بهش توهین میکنه میگه ازت بدم میاد حال بهم زن

فلوکستین هم میخوره به خاطر همین خیلی چاقم شده

تگاتارد ۴۰۰ هم بخوره،مولتی ویتامین aتاz پلاس هم بخوره.

یه مدت بخوره خیلی خوب میشه.

خلاصه عموت و بچه ش هم باید رنگ آسایشو ببینن.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

والا چیزی  که خیلی برام عجیبه اسی رفتار شماست !چرا انقدر دلت برای عموت میسوزه؟؟ عموت یه ادم عاقل بالغ خودش تصمیم گرفته با همچین زنی باشه هر زمانم که نتونه تحمل کنه جدا میشه چرا دخالت میکنی به موضوعی که اصلا بهت ربطی نداره ؟