2777
2789
عنوان

زن عموم قرص اعصاب می خوره این عید همه فهمیدن عموم چقدر بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 55 پست

بیماریشون چیه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بالاخره شوهرشه وظیفشه اگه مریضه ببره زنشو درمان کنه نه اینکه فرتی طلاق

طرف پزشک هم هست

اولا بیماری را تشخیص نداده

الآن هم نمیتونه درمان کنه

دهنشون هم به طلاق باز شده

مثل بی فرهنگ  ها

پدر مادرش جدا شدن جایی ام نداره بره مادربزرگم میگه آدم از خدا نمی ترسید میگفت طلاقش بده این چیه آخه

شاید عموت اذیتش کرده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یاد خودم افتادم و شوهر بدبختم 

راستش دلم برا زنه یوخت 

دیگه مریضه دست خودش نیست ولی سوپرایز رایت میگی گناه دارن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بیماری اعصاب و روان یک بیماری هست مث خیلی آدمای دیگه که بیماری‌های مختلف دارند.تازه اصلا نباید شاکی باشید که بیماری اعصاب و روان داره چونکه بیماری اعصاب و روان خودشو تو تمام برخوردهای دوره اشنایی نشون میده