2777
2789
عنوان

زن عموم قرص اعصاب می خوره این عید همه فهمیدن عموم چقدر بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 55 پست
متوجه اخلاش شدید میتونید باهاشون رفت و امد نکنید یا رفت و امدتو محدود کنی نه این که تو زندگی خصوصی د ...

والان ما نمیریم تو زندگی اونا اونا همش میان تو زندگی ما اگر بیاد دعوتش نکنی خون راه میوفته که به من احترام نگذاشتین وگرنه به خدا قسم اگر من تا به حال رنگ خونه اونا رو دیدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا چیزی که خیلی برام عجیبه اسی رفتار شماست !چرا انقدر دلت برای عموت میسوزه؟؟ عموت یه ادم عاقل بال ...

در ضمن چه دخالتی کردم اینجا یه جای کاملا نا شناس راجع بش حرف زدم گفتم من بهش چیزی گفتم یا اصلا کسی بهش چیزی گفته مشخصه شما خودت این اخلاقا رو داری عزیزم خودت رو درمان کن دیگران مسئول زندگی شما نیستن که تحمل کنن

این بیمارها اضطراب تنهایی دارند و تنها باشن بدتر میشنشما ملاحظه کنید و نرید خونه ی مادربزرگ تونعمو ج ...

آخه می دونی باید دعوتش کنیم وگرنه ناراحت میشه یه سری دعوتش نکردیم خیلی افتضاح شد دعوتش می کنیم یکی دو شبم نگه می داریم حوصله اش سر میره همش یه خونه باشه

کاری به عموت و زنعموت ندارمولی بچه آدم رو دیونه میکنه

دقییییییییقا 

بعد این جملمو ده بار بخون استارتر ک خداوند اون آدمی ک تو این دنیا مسخره یا مورد قضاوت یا اصن درموردش ب کنایه حرف زدیو تا تورو مثل اون نکنه از دنیا نمیبرت یادمه اینو رامبد جوان گفت رفتم گشتم دیدم واقعا همچین چیزی هست ...

خیلی مراقب باش‌استارتر جان خیییلی ...

بچه داری خیییلی سخته 

بعد شاید اصن عموت حسابی تو خونه میچزونش بعد ک میاد پیش شما حوصله نداره 

یا شاید بزور میارش ....

دلش از شماها شاید خوش نیست ...

مراقب باش

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
دقییییییییقا بعد این جملمو ده بار بخون استارتر ک خداوند اون آدمی ک تو این دنیا مسخره یا مورد قضاوت ی ...

کفرم رو جوری درآوردن

یه رفتارهایی از خودم دیدم

پرهای خودمم میریزه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
دقییییییییقا بعد این جملمو ده بار بخون استارتر ک خداوند اون آدمی ک تو این دنیا مسخره یا مورد قضاوت ی ...

عزیزم خدا فقط خدای عروسا نیست خدای خانواده ای که گرفتار شدن و عیدشون توسط یکی دیگه خراب میشه ام هست اینکه یه نفر به خاطر بلال سیزده به در رو کوفت یه خانواده ای بکنه و تازه ما بترسیم که وای نکنه سنگ بشیم خیلی مسخره است امیدوارم اگر پسر داری خدا همچین عروسی و اگر برادر داری همچنین زن برادری نصیبت کنه چون شما شعورت بالاست بلدی چطوری برخورد کنی قسمتت بشه

عزیزم خدا فقط خدای عروسا نیست خدای خانواده ای که گرفتار شدن و عیدشون توسط یکی دیگه خراب میشه ام هست ...

از طرز صحبت و شعورت و فهم نداشته تو هم معلومه چ بلایی هستی خدا تورم لنگه اون زن کنه ک حالشو بفهمی ...

مگ من نفرین کردم ک نفرین میکنی !!!!!؟ 

بدرررررک بشینین انقدر تو فامیلتون غیبت این زنو کنین تا خفه شین ...

فقط ی توصیه بود ک در زندگیه کسی کنکاش نکنی میخوای ب عقده های حیوانیت ادامه بدی راحت باش

اگر قرآنو خدارم بشناسی میگ لا تجسسو ... 

نفرینتم بخوره تو فرق سرت عقده ای...

معلومه کل ایلتون ب اون زنه بیچاره حسودی میکنین ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید