2777
2789
شرایط زندگیم سخت عزیزم بی تکیه گاه سخته گیج شدم چکارکنم ازکجاشروع کنم چطورخودمو جمع وجورکنم

همه همینن 

همه بی تکیه گاهن

اوالا جدا شدی نشین اینجوری خودتو عذاب بدی

تا جایی‌که میتونی یه مهریه هرچند اندک بگیر برای پشتوانه ات

بعد برو سرکار 

تحصیلات داشته باشی که خیلی خوبه

نداشته باشی هم کارهایی مثل صندوق داری ، منشی گری و....فراوونه

دختر خاله من منشی یه شرکت شد، صاحب اون شرکت هم عاشقش شد

باید تو اجتماع باشی 

هم حال روحیت اوکی میشه و باهزار نفر میگی میخندی 

هم برای ازدواجت خوبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔 دلم خون توروخدابرام دعا کنید خیلی تلاش کردم ادمبشه خدایا تودیدی چی کشیدم اثاث خریدیم دوق داشتم

وقتی بری دادگاه مجبورش می‌کنه یا واست خونه بگیره یا تکلیفتو روشن کنه مهرتو بده.وقتی بگی من طلاق نمیخام این آقا میخواد طلاقمو بده مجبور میشه ی مقدار از مهریتو پیش بده بقیشو قسط بده باهمون میتونی واسه خودت ی خونه اجاره کنی.اونقدرام دیگه واسه مهریه ب مرد راحت نمیگیرن ک بی دلیل بگه طلاق میدم دادگاهم بگه باشه بیا دوقرون قسط بده.بهترین راهت اینه بری دادگاه اقدام کنی نه واسه طلاق واسه اینکه بیاد تکلیفتو روشن کنه

وقتی بری دادگاه مجبورش می‌کنه یا واست خونه بگیره یا تکلیفتو روشن کنه مهرتو بده.وقتی بگی من طلاق نمیخ ...

خانوادش ب پدرم زنگ زدن بیایین توافقی بابام عصبی شد بجای اینکه سراعش بگیرین میگین طلاق حرفی نیس دادگاه میبینیمتون

خیرسرم لیسانسم خیلی ادیت شدم

یه کار پیدا کن فقط دستت جیب خودت بره

بعد با چولش قشنگ به قیافه ات برس 

فیلر و عمل دماغ و کاشت مژه و فلان تا هم حالت عالی باشه و حس خوب پیدا کنی و هم هزار تا مورد بیفتن دنبالت تا با دست باز انتخاب کنی 

ول کن بابا چه سختیاز یه آدم سمی نجات پیدا میکنی مگه بده؟

عزیزم ازدواج اولم بچه بودم خیلی سختی کشیدم باخیانت هزار بلای دیگ جداشدم توافقی بعدسال ها ازدواج کردم دوباره فکرکردم خوشبخت میشم فکرکردم دوسم داره یهووتوی۵ماه زیرو رو شد زندگیم

عزیزم ازدواج اولم بچه بودم خیلی سختی کشیدم باخیانت هزار بلای دیگ جداشدم توافقی بعدسال ها ازدواج کردم ...

خوب ببین اشتباهاتت تو انتخابات چی بوده

دیگه از اونا درس بگیر و تکرار نکن

مهم اینه تجربه شده برات