رفیق باز بی مسئولیت داره میشه۳سال خونه نگرفت ک بریم سرزندگیمون عقدیم میخواست مجردورهاباشه دهن بین وم ...
عزیز دلم می فهمم که جدا شدن چقدر سخته ، جون می کنی تا دلت کنده شه ولی با این توصیف هایی که میکنی جدا شدنت بهتره ، چرا فکر می کنی رو هوایی ، جدا شدن بهترین تصمیم ، نترس از اینکه ازدواج دومت هم به سرانجام نرسیده ، شجاعتش رو داشته باش و خودت رو از این آتیش نجات بده ، همین که خودش هم به جدایی راضیه صد بار جای شکر داره ، ۶ ماه اذیت میشی ولی یه عمر راحت نفس میکشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه ما هم دعواست ، مادرشوهرم هم بو برده چپ راست میاد میره که من عصبانی شم یه چیزی بهش بگم ، همش به پر و پام می پیچه ، بچه من هم برداشتن رفتن سیزده بدر بعد برگشتنش اومده میگه برات غذا اوردم من هم بهش گفتم خدا خودش شاکی خودش قاضی خودش هم حکمتون رو بره ، فقط خداست که از لحظه های زندگی من آگاهه ، فاطمه زهرا شفاعتم رو بکنه بعد آتیش گرفت