2777
2789
رفیق باز بی مسئولیت داره میشه۳سال خونه نگرفت ک بریم سرزندگیمون عقدیم میخواست مجردورهاباشه دهن بین وم ...

عزیز دلم می فهمم که جدا شدن چقدر سخته ، جون می کنی تا دلت کنده شه ولی با این توصیف هایی که میکنی جدا شدنت بهتره ، چرا فکر می کنی رو هوایی ، جدا شدن بهترین تصمیم ، نترس از اینکه ازدواج دومت هم به سرانجام نرسیده ، شجاعتش رو داشته باش و خودت رو از این آتیش نجات بده ، همین که خودش هم به جدایی راضیه صد بار جای شکر داره ، ۶ ماه اذیت میشی ولی یه عمر راحت نفس میکشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔 دلم خون توروخدابرام دعا کنید خیلی تلاش کردم ادمبشه خدایا تودیدی چی کشیدم اثاث خریدیم دوق داشتم

ول کن بابا 

دختر خاله من سر عقد اولش جهازش آماده بود 

سر سومی برد خونش 

آخه چرا فکر میکنی یه آدمو میشه درستش کنی؟

تو باید آدم درست انتخاب کنی

تازه همون آدم درست هم صدتا مشکل ازش در میاد 

آدما کامل نیستن که 

ولش کن بره پی کارش 

چرا جلز ولز میکنی

ول کن بابا دختر خاله من سر عقد اولش جهازش آماده بود سر سومی برد خونش آخه چرا فکر میکنی یه آدمو میشه ...

شرایط زندگیم سخت عزیزم بی تکیه گاه سخته گیج شدم چکارکنم ازکجاشروع کنم چطورخودمو جمع وجورکنم

خونه ما هم دعواست ، مادرشوهرم هم بو برده چپ راست میاد میره که من عصبانی شم یه چیزی بهش بگم ، همش به پر و پام می پیچه ، بچه من هم برداشتن رفتن سیزده بدر بعد برگشتنش اومده میگه برات غذا اوردم من هم بهش گفتم خدا خودش شاکی خودش قاضی خودش هم حکمتون رو بره ، فقط خداست که از لحظه های زندگی من آگاهه ، فاطمه زهرا شفاعتم رو بکنه بعد آتیش گرفت 

عزیز دلم می فهمم که جدا شدن چقدر سخته ، جون می کنی تا دلت کنده شه ولی با این توصیف هایی که میکنی جدا ...

کارروز وشبم گریه دعا کنید برای زندگیم بتونم ازپس همه چی بربیام