2777
2789
سوره غافر ثوابشو هدیه کن به تمام اموات مومنین وامام زمان من خوندم سبک شدم کتابای اولیء خدا بخون همین ...

بزار یکمم از حسی که بهت دارم بگم

دختر مهربون و خون گرمی هستی دست و دلباز

زیادی احساسی هستی

زود ناراحت میشی غصه میخوری 

کاملا بافهمیده و زرنگ 

حس میکنم خیلی هن زیبایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار یکمم از حسی که بهت دارم بگمدختر مهربون و خون گرمی هستی دست و دلباز زیادی احساسی هستیزود ناراحت ...

اره کاملا درسته😍❤️✨

عزیز دلی 

حالا جانم بنظرت اون فردی که وارد زندگیم شه مثل منه ؟؟! 

چقدر عروسکه مسخرس انگار برنامه کودکه اصلا نگاه نمیکنیم ی عروسک مجهول الحال که معلوم نیست چیه مردم ب ...

خیلی باحال حرف میزنه محمد بحرانی فوق العاده س ب هر زبانی بگی بلده اهنگ بخونه صداشم ک 20 ولی خب این نظر شماس و محترمه

بیخیال میگذره

حس شوهرت بهت خوبه عزیزم ولی حس میکنم یکم زیاد بحث میکنید؟!خواهرت چرا؟

بله خیلی بحث داریم..خواهرم زیاد بهم توجه نمیکنه باهام رو راست نیست میخوام ببینم حست میگه چرا؟یه سوال دیگه کار در منزل دارم به نظرت خوبه ادامه بدم؟

بله خیلی بحث داریم..خواهرم زیاد بهم توجه نمیکنه باهام رو راست نیست میخوام ببینم حست میگه چرا؟یه سوال ...

حس میکنم خواهرت یکم حسودن و اینکه همیشه میخواد تو همه چی جلوتر و سرتر از شما باشه 

بله عزیزم ادامه بده رفته رفته انشالله مشتری زیادی جذب میکنی 

حس میکنم خواهرت یکم حسودن و اینکه همیشه میخواد تو همه چی جلوتر و سرتر از شما باشه بله عزیزم ادامه بد ...

آره خودمم همین حسو نسبت به خواهرم دارم یه سوال دیگه ببخشید گلم مادرشوهرم حسش بهم چیه؟