2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت منتظر نابودی کسی نباش خدایی نکرده اتفاق برعکس میشه ولی خوب به مشکل بر میخوره کم کم

درسته 

اخه نمیدونی چه ناراحتی هایی برامون بار آورد 

حالا هم زنگ زده بابام عیدشو مبارک گفته ( بابامو خیلی دوست داره باهاش نقشه هاشو عملی میکنه )

از خدا بخوا که هرطوری باهاتون بد کرده همونقدر دنیا براش بد باشه

دعام به لطف خدا مستجابه 🥺همش رو نماز دعام اینه خدایا هرکی هر حیله ونیرنگ‌وفسادی نسبت به ما داره همه رو برگردونی به خودشون و دارم کم کم هم میبینم 

خوده بردارش داره براش نقشه میکشه که زمینو ازش بگیره

دعام به لطف خدا مستجابه 🥺همش رو نماز دعام اینه خدایا هرکی هر حیله ونیرنگ‌وفسادی نسبت به ما داره همه ...

اره قشنگم پس همین بهتره 

کسایی که در حق شما بدی گردن دلتون رو شکوندن دیر یا زود به مشکل بر میخورند

🤲🏻🩵ممنونم جانم من اصلا این روزا حوصلم نمیکشه اصلا میخوام هر روز برم کتابخونه کتابامو بخونممم

قربونت قشنگم💐

منم همینطور واقعا از زندگی خسته ام چند ساعت پیش گریه کرده بودم الان چشام درد میکنه 

نمیدونم به کجا به کی پناه ببرم 

قربونت قشنگم💐منم همینطور واقعا از زندگی خسته ام چند ساعت پیش گریه کرده بودم الان چشام درد میکنه نمی ...

عزیزم 

همیشه قرآن بخون 

من حوصله بقیه کارا رو ندارم 

قرآن ادمو از عالم و ادم به دور میکنه

چشم😭آبجی میگم سوره ای یا دعایی ذکری چیزی بلدی بهم بگی بخونم شاید یه فرجی یه معجزه ای به حالم شد

سوره غافر ثوابشو هدیه کن به تمام اموات مومنین وامام زمان 

من خوندم سبک شدم 

کتابای اولیء خدا بخون 

همین الان کتاب سفینه الصادقین رو دانلود کن 

عالیه 

چشم😭آبجی میگم سوره ای یا دعایی ذکری چیزی بلدی بهم بگی بخونم شاید یه فرجی یه معجزه ای به حالم شد

من همه ادمایی که بهم بدی کردن رو بخشیدم ولی با خدا معامله کردم گفتم خدایا در صورتی بنده ات رو میبخشم که اونا متوجه بدی کارشون بشن

روزی که بخشیدم سبک سبک شدم کلا ذهنم ازاد شد