به۰من۰میگن۰داش۰علی مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 107 عنوان عروسک جناب خان چه موجودیه | مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 88 پست کسی میدونه؟🤣😐 ذهنم درگیره بگیدددد 1404/01/13 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 نابودیشو کی میبینم ؟ هیچ وقت منتظر نابودی کسی نباش خدایی نکرده اتفاق برعکس میشه ولی خوب به مشکل بر میخوره کم کم
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 انشاالله عزیزم ممنونم آمینفقط یه دعایی هست میتونم بخونم نمیدونم بخونم یانع نمیدونی چه ناراحتی هایی برامون درست کردخون گریه میکردم
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 هیچ وقت منتظر نابودی کسی نباش خدایی نکرده اتفاق برعکس میشه ولی خوب به مشکل بر میخوره کم کم درسته اخه نمیدونی چه ناراحتی هایی برامون بار آورد حالا هم زنگ زده بابام عیدشو مبارک گفته ( بابامو خیلی دوست داره باهاش نقشه هاشو عملی میکنه )
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 ممنونم آمینفقط یه دعایی هست میتونم بخونم نمیدونم بخونم یانع نمیدونی چه ناراحتی هایی برامون درست کردخ ... از خدا بخوا که هرطوری باهاتون بد کرده همونقدر دنیا براش بد باشه
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 هیچ وقت منتظر نابودی کسی نباش خدایی نکرده اتفاق برعکس میشه ولی خوب به مشکل بر میخوره کم کم اره نفرین و دعای بد برام کلا برعکس شده
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 اره نفرین و دعای بد برام کلا برعکس شده اره نفرین به خود آدم بر میگرده بگو برامون بدی کرده خدایا خودت جوابشو بده
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 از خدا بخوا که هرطوری باهاتون بد کرده همونقدر دنیا براش بد باشه دعام به لطف خدا مستجابه 🥺همش رو نماز دعام اینه خدایا هرکی هر حیله ونیرنگوفسادی نسبت به ما داره همه رو برگردونی به خودشون و دارم کم کم هم میبینم خوده بردارش داره براش نقشه میکشه که زمینو ازش بگیره
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 اره نفرین به خود آدم بر میگرده بگو برامون بدی کرده خدایا خودت جوابشو بده 🤲🏻🩵ممنونم جانم من اصلا این روزا حوصلم نمیکشه اصلا میخوام هر روز برم کتابخونه کتابامو بخونممم
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 دعام به لطف خدا مستجابه 🥺همش رو نماز دعام اینه خدایا هرکی هر حیله ونیرنگوفسادی نسبت به ما داره همه ... اره قشنگم پس همین بهتره کسایی که در حق شما بدی گردن دلتون رو شکوندن دیر یا زود به مشکل بر میخورند
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 🤲🏻🩵ممنونم جانم من اصلا این روزا حوصلم نمیکشه اصلا میخوام هر روز برم کتابخونه کتابامو بخونممم قربونت قشنگم💐منم همینطور واقعا از زندگی خسته ام چند ساعت پیش گریه کرده بودم الان چشام درد میکنه نمیدونم به کجا به کی پناه ببرم
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 اره قشنگم پس همین بهتره کسایی که در حق شما بدی گردن دلتون رو شکوندن دیر یا زود به مشکل بر میخورند الهی آمین
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 قربونت قشنگم💐منم همینطور واقعا از زندگی خسته ام چند ساعت پیش گریه کرده بودم الان چشام درد میکنه نمی ... عزیزم همیشه قرآن بخون من حوصله بقیه کارا رو ندارم قرآن ادمو از عالم و ادم به دور میکنه
پفییییییی عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1997 عزیزم همیشه قرآن بخون من حوصله بقیه کارا رو ندارم قرآن ادمو از عالم و ادم به دور میکنه چشم😭آبجی میگم سوره ای یا دعایی ذکری چیزی بلدی بهم بگی بخونم شاید یه فرجی یه معجزه ای به حالم شد
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 چشم😭آبجی میگم سوره ای یا دعایی ذکری چیزی بلدی بهم بگی بخونم شاید یه فرجی یه معجزه ای به حالم شد سوره غافر ثوابشو هدیه کن به تمام اموات مومنین وامام زمان من خوندم سبک شدم کتابای اولیء خدا بخون همین الان کتاب سفینه الصادقین رو دانلود کن عالیه
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 7834 چشم😭آبجی میگم سوره ای یا دعایی ذکری چیزی بلدی بهم بگی بخونم شاید یه فرجی یه معجزه ای به حالم شد من همه ادمایی که بهم بدی کردن رو بخشیدم ولی با خدا معامله کردم گفتم خدایا در صورتی بنده ات رو میبخشم که اونا متوجه بدی کارشون بشنروزی که بخشیدم سبک سبک شدم کلا ذهنم ازاد شد