2777
2789
عنوان

به کارهای خونه نمیرسم کامل

1242 بازدید | 107 پست

هر چی کار میکنم بااازم کلی کار مونده ظرف جارو لباس پهن کردن تا کردن دستمال کشیدن حموم دسشویی شستن اتاق ها …هووووف 

شماچجوری به همش میرسید ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه ریزی کن. 

مثلا شنبه ها چدن گاز رو بشوری و جارو فلان 

یکشنبه ها کمدا رو مرتب کنی 

یکشنبه ها... 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

اول ظرفاتو بشور همیشه سینکو خالی کن...بعد رو گازو پاک کن غذاتو بپز ... دراخر جاروبرقی و گردگیری

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من یه ماه شوهرم بیکار شده همش خونست اینطوریم چون باید ناهار بپزم طرف بشورم تا تموم میشه شام درست کنم میوه بیارم چای بیارم دسر بیارم یه کله تو اشپزخونم دیگه به هیچی وقت نمیشه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

من بودم سخت نمی‌گیرم 

هفته ای دوبار کل خونه رو جارو میکشم و در طول هفته برنامه می‌نویسم مثلاً امروز دو تا کمد تمیز کنم 

شام و نهارم هست هر عصر هم بچه هامون میبرم بیرون اگه بخوام پلاس خونه باشم بچه هام نمیتونن تفریح کنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید