2777
2789
سوره غافر ثوابشو هدیه کن به تمام اموات مومنین وامام زمان من خوندم سبک شدم کتابای اولیء خدا بخون همین ...

بزار یکمم از حسی که بهت دارم بگم

دختر مهربون و خون گرمی هستی دست و دلباز

زیادی احساسی هستی

زود ناراحت میشی غصه میخوری 

کاملا بافهمیده و زرنگ 

حس میکنم خیلی هن زیبایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یکمم از حسی که بهت دارم بگمدختر مهربون و خون گرمی هستی دست و دلباز زیادی احساسی هستیزود ناراحت ...

اره کاملا درسته😍❤️✨

عزیز دلی 

حالا جانم بنظرت اون فردی که وارد زندگیم شه مثل منه ؟؟! 

چقدر عروسکه مسخرس انگار برنامه کودکه اصلا نگاه نمیکنیم ی عروسک مجهول الحال که معلوم نیست چیه مردم ب ...

خیلی باحال حرف میزنه محمد بحرانی فوق العاده س ب هر زبانی بگی بلده اهنگ بخونه صداشم ک 20 ولی خب این نظر شماس و محترمه

بیخیال میگذره

حس شوهرت بهت خوبه عزیزم ولی حس میکنم یکم زیاد بحث میکنید؟!خواهرت چرا؟

بله خیلی بحث داریم..خواهرم زیاد بهم توجه نمیکنه باهام رو راست نیست میخوام ببینم حست میگه چرا؟یه سوال دیگه کار در منزل دارم به نظرت خوبه ادامه بدم؟

بله خیلی بحث داریم..خواهرم زیاد بهم توجه نمیکنه باهام رو راست نیست میخوام ببینم حست میگه چرا؟یه سوال ...

حس میکنم خواهرت یکم حسودن و اینکه همیشه میخواد تو همه چی جلوتر و سرتر از شما باشه 

بله عزیزم ادامه بده رفته رفته انشالله مشتری زیادی جذب میکنی 

حس میکنم خواهرت یکم حسودن و اینکه همیشه میخواد تو همه چی جلوتر و سرتر از شما باشه بله عزیزم ادامه بد ...

آره خودمم همین حسو نسبت به خواهرم دارم یه سوال دیگه ببخشید گلم مادرشوهرم حسش بهم چیه؟