2777
2789
عنوان

همه چیو برای خواهرش تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست

ببین اولا ی مدت برو تو مخش.بگو من خواهرتو مثل خواهرم میدونم و بزرگترین عامل حفظ روابط سالم بین خانواده و همسر اون عروس یا داماده.من مگه از ریزو درشت خواهرت خبر دارم؟ندارم و علاقه ای هم ندارم داشته باشم.تو دوست داری اسکرین چتامونو برادرم ببینه؟راضی ای؟(درمورد عکس سخت نگیر چون ذوقشو داره و نشون میده)هرکسی ی حریمی داره.درامدت یا چیزای دیگه ب خانواده من ربطی نداره اگه من بیام همه چیو بریزم رو دایره دوروز دیگه متوقع میشن چرا ب ما نگفتین اینو یا اونو.ی مدت با خودش جدی حرف بزن اما گوش نکرد ب خواهرش بگو

با خاهره هم بهت میگم چیا بگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد جالبه یه وقتایی که بهش میگم چه خبرا و اینا یه چیز میگه نصف و نیمه ،مثلا یه خبر از فامیلاش میده ، ...

وقتی گفت به مامانت نگیا.بگو من مثل تو فکم شل نیست نتونم راز نگه دارم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
شوهرت مث یه دختره ک نخود در دهنش نمیخیسع و ب خواهر و دوستش باید مو ب مو بگه

چرا دهن لقی رو میگی مثل یه دختر.اتفاقا پسرا خیلی دهن لق ترن.مثل یه پسر دهن لقه.چرا برا مسخره کردن همیشه لفظ دختر بکار میبریو.پسرا خیلی مامانی ترن هشتاد درصد خانما مشکل دارن  تو زندگی به خاطر اینکه مرداشون هنوز از شیر گرفته نشدن.انقد زن ستیز نباشید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
ببین اولا ی مدت برو تو مخش.بگو من خواهرتو مثل خواهرم میدونم و بزرگترین عامل حفظ روابط سالم بین خانوا ...

امروز خونه ی پدرش بودیم ، شوهر خواهرش گفت فلانی(پسر عموی همسرم) هم قراره بره سر کار فلان شهر.اینو دیروز همسرم بهم گفته بود و بعدش گفت به مامانت اینا نگیا چون گفتن کسی ندونه .یهو این حرفو که شوهرخواهرش زد همشون یجوری شدن ،گویا قرار نبوده من بفهمم .منم به روی خودم نیاوردم ولی خیلی ناراحت شدم .یعنی فقط من غریبه هستم ،دامادشون میدونه عیبی نداره ولی من نباید بفهمم .اصلا حس میکنم خیلی خودمو کوچیک کردم که فکرم درگیر این موضوعات شده .نمیتونمم حتی به مادرم بگم چون فوری میگه اصلا ارزش نداره ذهنتو درگیر این چیزا کنی ، اما من فکرم درگیره 

وقتی گفت به مامانت نگیا.بگو من مثل تو فکم شل نیست نتونم راز نگه دارم

میخوام یجوری رفتار کنم که دعوامون نشه ،اینطوری بگم اونم گارد میگیره و بعدش اعصاب خوردیش برای خودمه 

میخوام یجوری رفتار کنم که دعوامون نشه ،اینطوری بگم اونم گارد میگیره و بعدش اعصاب خوردیش برای خودمه

دو روز سر سنگینی ترس نداره.زندگی بالا پایین داره.صلاح خودتو بهتر میدونی البته.من اوایل سر ترسم که آی ناراحت نشه خیلی سختی کشیدم یا به روش نمیوردم ولی بعدا دو روزم سر سنگین بود مهم نبود برام من بدتر سنگین میشدم و همسرم حرف نزدن من براش زور داره خودش کم حرفه ها.موضوع من راز داری نبود دخالتای خانوادش بود.

بیشتر ببینید

و اینکه یه مدت فقط حرفای روتین بزن بهش.اگر چیزی گفت بگو نمیگم چون حریم شخصیمونو‌ حفظ نمیکنی.عکس نگیر.بالاخره زندگی که همیشه سویتی هارت نیست گاهی تشر لازمه تا کسی به خودش بیاد.و البته مشاوره رفتن خیلی خوبه

بیشتر ببینید
بله متاسفانه ،ظاهرا خیلی مردونه و مغروره من فکر میکردم خودش همه چیو تصمیم میگیره ،ولی وقتی ازدواج کر ...

چقد بد متاسفانه از ایناس ک خواهره مث به رفیق صمیمیه براش 

برای اون راز داره اما خودش رازی نداره

و اینکه یه مدت فقط حرفای روتین بزن بهش.اگر چیزی گفت بگو نمیگم چون حریم شخصیمونو‌ حفظ نمیکنی.عکس نگیر ...

همین فکرو خودمم کردم .فقط حرف های معمول رو میزنم،چیزیم پرسید یا گفت چه خبر با نمیدونم و سلامتی جواب میدم .انگار من غریبه ام که هیچیو پیشم نمیگن ولی آمار کل زندیگمو دارن و همه جا هم پخش میکنن.

چرا دهن لقی رو میگی مثل یه دختر.اتفاقا پسرا خیلی دهن لق ترن.مثل یه پسر دهن لقه.چرا برا مسخره کردن هم ...

منظور من اینجا دختر دهن لق نبود 

دخترا معمولا وقتی یه رفیق خیلی صمیمی داشته باشن باهاش همه چیو در میون میزارن و ن اینکه با همه اونجوری باشن

آرام باش دختر 

همین فکرو خودمم کردم .فقط حرف های معمول رو میزنم،چیزیم پرسید یا گفت چه خبر با نمیدونم و سلامتی جواب ...

چند بار که متوجه بشه چیز مهمی رو بهش نکفتی صداش در اومد بگو چون رازدار نیستی.محرم نیستی.ناراحت میشه ولی شاید به خودش بیاد.صمیمیت خیلی فرق داره با اینکه حریم شخصیتونو حفظ نکنه.منم خیلی با خواهر برادرم صمیمی هستم ولی نه خودم تجسس میکنم و نه اونا.چیزی هم بگن معمولا مربوط به خودشونه.مثلا داداشم از مسائل بین خودشو خانمش چیزی نمیگه و منم اصلا زشت میدونم بخوام سر در بیارم

بیشتر ببینید
منظور من اینجا دختر دهن لق نبود دخترا معمولا وقتی یه رفیق خیلی صمیمی داشته باشن باهاش همه چیو در میو ...

من نا آرومم؟.چرا وقتی یه حرف اشتباه میزنید محترمانه نقدتون‌میکنن میخوایید ربط بدید به اینکه اروم نیستم یا عصبانیم.دهن لقی ربطی به دختر پسر بودن نداره پسرا صمیمی باشن خیلی دهن لق ترن.چیزایی فهمیدم مسرا بهم‌میگن که مخت سوت میکشه.فعلا حتی تو سایت که یه جامعه اماریه مشخصه دهن لقی نداشتن حریم خصوصی بچه ننه بودن بیشتر تو مردا شایع هست.حرص منو نمیتونی در بیاری اینکه بگی اروم‌باش.

بیشتر ببینید
امروز خونه ی پدرش بودیم ، شوهر خواهرش گفت فلانی(پسر عموی همسرم) هم قراره بره سر کار فلان شهر.اینو دی ...

درد و دلتو ب همسرت بگو.تو حرفات اصلا ناراحت کننده نیست دقیقا همینارو ب همسرت بگو.اینکه موضوع خاصی نیست مسئله کاره پسرعموت ک بخام ر مامانم بگم یا ن،بعدشم وقتی کل فامیلتون میدونن چ اهمیتی داره دونستن مامانم!و بهش بگو رفتارات منو حساس کرده