2777
2789
عنوان

خواهرم همش گله میکنه که ماخاله خوبی برابچه هاش نبودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست

اتفاقا به نظرم تعریفای الکی بعضی از خاله ها باعث اعتماد به سقف کاذب بعضیا شده

باید عادی و نرمال برخورد کرد که نه طرف جوگیر بشه نه سرخورده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

نمیدونم استاتر راستش من هم با خواهرزاده هام هم برادر زادم مثل دوست هستم

. چون دوسشون دارم ناخودآگاه جذبم میشن. تو همه ی خانواده ها بحث و اختلاف هست به نظرم درستش اینه بچه ها رو قاطی نکنیم. منم اصلا قربون صدقه نمیرم ولی بچه ها دوسم دارن میدونن از ته دلم دوسشون دارم. براشون در حد یه هدیه کوچیک شده میخرم. باهاشون بازی می‌کنم لباس نو میخرن میگم چه قشنگ شدی بهت میاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تو این مورد اول به نظر خود خواهرتون کمبود محبت داره و اون حس عاطفی رو از خانواده نگرفته

آره چون بچه وسطی بوده وماخانواده شلوغی بودیم احساس کمبود داره ازهمون بچگی حسود همه بود

آره چون بچه وسطی بوده وماخانواده شلوغی بودیم احساس کمبود داره ازهمون بچگی حسود همه بود

واقعا حس بدیه آدم احساس طرد شدگی داره

من خودمم  همیت وضعیت  رو داشتم  ولی خب سعی کردم  رو خودم کار کنم و تا حدی این احساسات رو از خودم دور کنم 

نمیدونم استاتر راستش من هم با خواهرزاده هام هم برادر زادم مثل دوست هستم. چون دوسشون دارم ناخودآگاه ج ...

خواهرم توقع کادوهای گرون داره ومهمونی کردن دخترش که ازدواج کرده ووضع مالی مافعلا اجازشونمیده مهمونی ساده هم دعوت میشن نمیاد میخوادمهمونی چشم درارباشه پزشوبده به دومادش

مثلا میگه چون شماازخوشگلی دخترام تعریف نکردید اعتمادبه نفس ندارن وایتقد آرایش میکنن خب من اهل تعریف ...

درکت میکنم.  رفتارهای خواهرم با من  وقتی بچه هاش کوچیک یودن باعث شد از خوذش و بچه هاش فرسنگها فاصله بگیرم  

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

[QUOTE=377388427]اتفاقا به نظرم تعریفای الکی بعضی از خاله ها باعث اعتماد به سقف کاذب بعضیا شده باید عادی و نرمال برخ ...[/QUOT

معمولا اینجورافرادزودی هم جوگیرمیشن فکرمیکنن مرکز ومدارعالم خلقتن هرکی سرجاش درحدخودش

خواهرم توقع کادوهای گرون داره ومهمونی کردن دخترش که ازدواج کرده ووضع مالی مافعلا اجازشونمیده مهمونی ...

خب بلاخره اونم حق داره. کاش یه مهمونی تدارک ببینید بذارید رو هم همتون به کادو خوب بدید بهش. 

[QUOTE=377388427]اتفاقا به نظرم تعریفای الکی بعضی از خاله ها باعث اعتماد به سقف کاذب بعضیا شده باید ...

آفرین

من خودم خاله ندارم ولی تو اطرافیان دیدم انقد خاله هاشون بهشون بها میدن که جوگیر میشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
خب بلاخره اونم حق داره. کاش یه مهمونی تدارک ببینید بذارید رو هم همتون به کادو خوب بدید بهش.

آخه فقط مخمونی نیست خونمونم بایدشیک کنیم که خانم جلودومادش سرشکسته نشه ونداریم بابا چکارکنیم

آخه فقط مخمونی نیست خونمونم بایدشیک کنیم که خانم جلودومادش سرشکسته نشه ونداریم بابا چکارکنیم

اسی بعید میدونم یه نفر همچین انتظاری از کسی داشته باشه احتمالا سو تفاهم پیش اومده