2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ، دیگه حالا هر چی قانون بگه.  قانون کاری به توافق بین خودشون نداره!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

با اینکه با مهریه زیاد مخالفم ولی نه دیگه تا این حد ۱۴ تت خیییییلی کمه.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بیشتر ببینید

فکر کنم هنوز میشه بذارن

برید یه جا از محضر بپرسید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
با اینکه با مهریه زیاد مخالفم ولی نه دیگه تا این حد ۱۴ تت خیییییلی کمه.

دقیقا منم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

کدوم قانون فقط در موردش حرف زدن قانون نشده، 

هی میگن اسلام اسلام 

والا اسلام گفته مهریه باید داده بشه تازه وظیفه مرد دونسته حتی بعد از طلاق تا زمان ازدواج خانم بهش پول بده، اونوقت اینا مردها ها رو پرنسس کردن 

(من موافق مهریه زیاد یا همه چی وظیفه آقاست نیستم منظورم اینه که قانون شون مخالف دینی هست که میگن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

این 14 تا برای موقع طلاقه اگر فرد نداشته باشه مثلا 100 تا سکه بده قانون با توجه به درامد فرد تنظیم میکنه که 14 تا بده یا مثلا فرد خیلی ندار باشه بشه هر 2 ماه یه نیم سکه البته اگر باز تغییر نداده باشن چون هدف اینکارا جلوگیری از طلاقه

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨