2777
2789

من روی یه تصمیمم دارم مصمم میشم اینکه باید حتما مهاجرت کنم و مستقل بشم اصلا زندگی با خانواده خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به نظر تو رسیدم ولی خانواده ام میگن نه دختر نباید تنها باشه خونه نشستن پیشم مامانم هی تیکه میندازه

میرفتم بی احترامی فامیلو بیشتر می‌تونستم تحمل کنم 😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                      فرزندِ(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                                                                         به امید دیدن دوباره زاینده رودمون:)🥲              

بیشتر ببینید
نمیدونم جایی بریم یا نه دو روزه از اول صب میریم تو طبیعت تا اخر شب دیگ امروزو نمیدونم کسی حوصله داره ...

خوب کردی قبلن رفتی امروز خیلی شلوغ و خسته کننده میشه ما ک میخاییم بریم با ماشین دور دور کنیم برگردیم شهرمون امروز شلوغه همه میرن تفریح بیرون هم ترافیک هم ک جا نشستن خیلی کم گیر میاد

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

الان که زوده غالبا از 11 میرن 

ما هم خونه، هوا ابری احتمال بارانم، البته ربطی به بارندگی نداره 

ای کاش قانون بود که بعد از 20 سال تنها زندگی کرد واقعا دیگه نمیشه با خانواده کنار اومد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
الان که زوده غالبا از 11 میرن ما هم خونه، هوا ابری احتمال بارانم، البته ربطی به بارندگی نداره ای کاش ...

ما صبح زود میرفتیم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                      فرزندِ(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                                                                         به امید دیدن دوباره زاینده رودمون:)🥲              

بیشتر ببینید