خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
کمی اسپری چند کاره بزن روش خیس بخوره بساب و پاک کن شاید بهتر بشه
فقط ارزش خودت بیشتره یا کابینت ؟
فوقش یه چیز کوچیک یا رومیزی بنداز روش حله یا یه دکوری بذار روش مثل گلدون کوچیک
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
برچسب مخصوص رنگ خود کابینت فعلا یه وسیله ای چیزی روش بزار نبینه بعد برو بخر یا به بهانه اینکه نمیخوای کابینتها کثیف و خراب شه کف همه کابینتهات یه کاغذ رنگی با چسب بچسبون کف همه کابینتهات که شک نکنه
انقدر بد جایی هست نمیشه چیزی گزاشت من رو وسیل ها هم خیلی حساسم تازه دوماهه کابینت زدیم همسزم بلند شه ...
مهمون حبیب خداست
وسیله غیر ممکنه چیزیش نشه
کابینتاتو بذار تو ویترین
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .