2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشار میده اب دهن نمیریزه شیر خشکیه اشتها نداره عصبیه گریه میکنه

یکم دیفن هیدرامین بزن رو لثه هاش.. ارومش میکنه. براش چهارقل و إن یکاد و ایت الکرسی بخون. ان شاءالله اروم میشه گلم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید
خب هم ب خودم میرسم هم نی نیم🥹من مطمئنم شما الانم خیلی زیبایی🥹

بله این درسته،حق با شماست ،حرف اون خانوم که میگفت عجله نکن تو ازدواج بعدش تو بچه اوردن عجله نکن ،گوش نکنی یا ،اخه ما متاهل ها مرض داریم حسود هم هستیم میخوایم فقط خودمون لذت متاهل بودن و پدر و مادر شدن رو ببریم و به شماها نرسه ،؟!!؟!!!؟!

من چی بگم به شما عشق ازدواج و متاهلی اخه،،،حتما باید ببخشید مثل اهو تو گل بمونید و به غلط کردن بیوفتید،حتما باید یه اقا بالاسر بیاری و دوتا سوهان روح و جسم تا لاالاه  الاالله،گوش کنید دیگه دوتا بزرگتر میگن یه چیز رو

ازدواج خوبه بچه نعمته ولی به وقتش ،زودتر واقعا اشتباهه

ببخشید ابجی گلم مقداریش شوخی بود ولی حداقل۲۵سالگی مادر شدن رو تجربه کن ازدواج کن تو این فاصله فقط بچسب به درس و دانشگاه و پدر و مادر،نترس شوهر تموم نمیشه ،من به دختر خودم میگم حداقل ۲۵ سالگی،الان۱۳ سالشه،شاد و پیروز باشید

بله این درسته،حق با شماست ،حرف اون خانوم که میگفت عجله نکن تو ازدواج بعدش تو بچه اوردن عجله نکن ،گوش ...

بنده عشق شوهر کردنو ندارم فقط میخوام از زندگی کردن با کسی ک دوسش دارم لذت ببرم

من نگفتم کسی حسوده چون طبقه گفته ی بقیه کاری نمیکنم انقدم از اون شخصی ک قراره برم زیر ی سقف مطمئنم ک هیچوقت تو گل گیر نمیکنم 

هر کی شوهر کنه نمیتونه درس بخونه؟عجببب

خدا حفظ کنه دخترتونو بزارین ۲۵ سالگی ب بعد شوهر کنه من دیگه کردم تموم!

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂

بنده عشق شوهر کردنو ندارم فقط میخوام از زندگی کردن با کسی ک دوسش دارم لذت ببرممن نگفتم کسی حسوده چون ...

ببخشی ابجی گلم باور کنید نمیدونستم ،امیدوارم خوشبخت بشید ،من چون خودم و همسرم تجربه ازدواج تو سن پایین رو داریم وخدا میدونه چقدر مشکل ،،انقدر جبهه میگیرم رو این موضوع ،امیدوارم ببخشی