2777
2789

قبلاً آدم عادی بودم،اخلاق عادی،همچی عادی

الان شدم یه شکاک بی اعتماد،استرسی گریون عصبی!

روز به روز وضعم خراب تر،هر جایی که فکرشو کنید گریه میکنم از خیابون بگیر تا خونه ولی جوری که کسی نبینه،هر سری برای توجیه مامانم میگم چیزی نیست چشمم میسوزه گریه نمیکنم:)!

دردم زیاده گفتنی نیست تو یه متن

زندگی بقیه رو میبینم میگم خوشبحال مردم.‌الان میگید تو که تو زندگی مردم نیستی.‌بله درسته هر کسی سختی داره می‌دونم!

ولی چرا چرا اینقدر بی ارزشم که هیچکدوم از هدفام سر جایش رخ نداد

مثلاً واقعا چی میشد،منم یه روز بیام تاپیک بزنم بگم یه آقای خوبی تو نگاه عاشقم شده و قراره باهاش عشق رو تجربه کنم؟

چرا نمیشه بیام تاپیک بزنم بگم درآمد میلیونی و کار و بار

:)چرا؟چرا از طبیعی ترین حقم محرومم!پس غلط میکنم احساس تو وجودمه باید عین حیوان زندگی کنم.

شاید بگی چرا اینقدر نیاز عاطفی داری؟چون پدرم حتی واسه یه لحظه یچی‌میخواد بهم بده سرم منت می‌ذاره و داد می‌زنن.‌من طرد شدم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پذیرش و جایگزین کردن چیزایی که نداری با احساسات کوچیک و خوبواقعا هیچ راه دیگه ای نیستخودت به خودت حا ...

😮‍💨اره اینم ایده خیلی خوبیه ولی با خودم میگم کاش برم سرکار از شدت خستگی‌خودمم از یاد ببرم

دختر خوب منم دقیقااا توی جای تو بودم قبلا و با اولین عشقی که سمتم اومد افتادم ته چاه و دارم مثل یه منگل ادامه میدم چون هنوووز عاطفیم تو سعی کن حداقل این احساست رو کنترل کنی جون به جونمون کنن دختریم و پر از احساس!! ولی تو چشمت رو باز کن اول عاشق خودت باش اووول عاااشق خودت 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
😮‍💨اره اینم ایده خیلی خوبیه ولی با خودم میگم کاش برم سرکار از شدت خستگی‌خودمم از یاد ببرم

اینم عالیه

انقدر مشغول شو که احساساتت یادت بره

میبینی بعضی روزا انقدر خسته ای وقتی میرسی فقط میخوای بخوابی و هیچی برات مهم نیست؟ دقیقا همون حسه

اینم عالیهانقدر مشغول شو که احساساتت یادت برهمیبینی بعضی روزا انقدر خسته ای وقتی میرسی فقط میخوای بخ ...

اره بهترین حس دنیاست،مثلا من امسال رفتم مسافرت اینقدر این ور اونور رفتیم یادمون رفت ولی خب همیشه که سفر و خوشی نیست بعضی وقتا کار کردن هم خوبه و خب خستگیش می ارزه چون بعدش آدم دستمزدشو‌میگیره

با توصیفی که از خونواده و حال خودت کردی شک ندارم قبلا هم عادی نبودی، فقط یادت نمیاد. دو سال دیگه هم ...

اره درسته،در تلاشم هنوز با اوج‌ناامیدی گهگاهی یه امیدی هست 🩵

دختر خوب منم دقیقااا توی جای تو بودم قبلا و با اولین عشقی که سمتم اومد افتادم ته چاه و دارم مثل یه م ...

هعی چه تجربه غم‌انگیزی،امیدوارم دیگه کسی اذیتت نکنه:)اره ما زودتر دل می‌بندیم و میفهمیم و خب اعتماد کردن هم به آدمای امروز خیلی سخت شده