2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشهخیلیا گربه ی بیمار رو میگیرن کمکش میکنن درمان بشه بعد رها میکنن

اون گربه نهااایت یه ماه می مونه

ولی گربه که خودت بزرگش کردی بهش غذا دادی هیچ جوره نمی تونه تو طبیعت زندگی کنه

رها کردنش خیلی سخته

مامانم به یه بچه گربه یه بار غذا میده

این گربه ناخواسته میشه گربه خونگی ما برای خودش جولان میداداصلا ولمون نمیکرد 

آخر سر بردیمش خارج شهر البته نه وسط بیابون رهاش کردیم

از ایشون بپرس @anw

ممنون ک منو تگ کردی❤️

عزیزم من گربه های بیمار خیابون رو میارم درمان میکنم بعدم رایگان واگذار میکنم

پانسیون های شهرتون یا سایت دیوار

پیج های اینستاعم هستن

به نظرم اگه میتونید درمان کنید و هزینه پرداخت کنید از خیابون بیارید به شرطی که اولا بچه باشه بعدم اگه مکان زندگیش خوبه نیاریدش

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید

بله من انجام میدم⚘️

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید
اون گربه نهااایت یه ماه می مونهولی گربه که خودت بزرگش کردی بهش غذا دادی هیچ جوره نمی تونه تو طبیعت ز ...

من نمی‌گم رهاسازی گربه کار خوبیه

ولی گربه ها بعد رهاسازی بازم زندگی میکنن اینجوری نیست که بگی نمیتونن از پس خودشون بربیان و میمیرن

بری پارکهای تهران رو ببینی کلی گربه ی خونگی و دستی هست که تو پارک زندگی میکنند مععلومه خونگی بودن و رهاسازی شدن چون میان میچسبن ب آدما مثل بقیه گربه ها فرارنمیکنن

گربه dsh نژاد مقاومیه

رها کردنش خیلی سختهمامانم به یه بچه گربه یه بار غذا میدهاین گربه ناخواسته میشه گربه خونگی ما برای خو ...

دقیقا اگه کسی نمی‌خواد گربه بیاد بمونه باید از اول اونجا بهش غذا نده

چون عادت می‌کنه دست برنمیداره و دوستانشم میاره

بهتره اگه شرایط نگهداری ندارین بیرون از خونه یا تو پارک بهش غذا میدادین

سیزده به در ما  بیابونی  سگی بود   گرسنه    هر چی غدا مونده بود بهش دادیم      گوشت و برنج     دستخورده ها    و حای  استخونها  رو هم خورد  خیلیدلم سوخت    یه  دستش بالا میگرفت    دستش رو مردم شکسته بودن       دلم اتیش میگرفت براش 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
از خیابوندیگه باید واکسن و اینا بزنی کلی غذاهای خاص و مختلف هم هستخلاصه که باید هزینه کنی

گربه نظاد خونگی و برتر نه گربه خیابونی که😐😐

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

گربه   سگ    اینا هم جون دارن  گناه دارن      استاتر دستت درد نکنه  میخا گربه  بیاری  بزرگ کنی 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم