2777
2789

یه خواهر شوهر دارم مجرده،تنها زندگی میکنه چون پدر مادرش فوت شدن ،۳۰ سالشه و معلمه

تا قبل ازدواج ما دوتایی با شوهرم زندگی میکردن چون پدر مادرشون تو بچگی فوت شدن

سه تا خواهر دیگه هم داره ک متاهلن و خونه هاشون همون محله ست و خیلی خیلی بهم نزدیکن،ما هم ی زمین داریم ک چسبیده ب خواهرسوهرم ولی خب هنوز نشده کار کنیمش

حالا یه روز صبح ک خواهرسوهرم مدرسه بوده،دزد رفته تو خونشون ولی چیزی نبرده فقط جا ب جا کرده خاسته ببره ولی نبرده

حالا شوهرم از همون شب گفت شب پا شو بریم اونجا بخابیم،منم گفتم من حاملم خیلی تکرر ادرار دارم سختمه خودت برو،میدونستم خواهرشوهرمم معذب میشه من شبا برا خواب برم اونجا،فک کردم ی شبه ولی الان ی هفتست ک شوهرم شبا مستقیم میره اونجا و صبح یا ظهر میاد ومن تنهام

امشب صحبت کردم باهاش،گفت من ک دارم میگم توهم بیا اونجا خودت نمیای،من فکرم اونجاست خواهر تنهامو ول کردم دزد رفته خونش،فکرم اینجا هم هست خب تو بیااونجا،گفتم من نمیتونم خونمو ول کنم،یک رو دو روز ک نیست

گفت ن تقصیر توعه

چیکارکنم چیبگم بش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راستش حق داره شما هم همینطور ولی خب اون دختر تک و تنهاست کیو جز برادرش داره 

دزده بلد کار شده ممکنه دوباره بره 

شما هم حامله ای و دست تنها خب برو اونجا برا خدت 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خواهرشوهرت بگرد شوهرش بده راحت شی

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خب راستش حق داره شما هم همینطور ولی خب اون دختر تک و تنهاست کیو جز برادرش داره دزده بلد کار شده ممکن ...

مگه استارتر چند تاست؟؟؟؟

ضمنا اصولا دزد وقتی یه جا می‌ره برای بار دوم دیگه نمیره چون طرف دیگه حواسش جمع شده

والا خب اگه دزد خونه شما بیاد چی؟؟؟؟واقعا یکی دو روز نیست که بگو دوربین نصب کنه برای خونه خواهرش

منم میگم خب تاکی 

دوربین وصل کن یااونو بیار اینجا

یا بگو تا صدایی شد بهت زنگ بزنن

میگ نه باید برم