2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129324 بازدید | 384 پست

ولی اینم اینجا بگم

تروخدا سر ازدواج خیری خیلی دقت کنید با چشم باز ازدواج کنید بد هر کسی ازدواج نکنید اصلا در بدترین شرایط اینه که ازدواج میکنید ترو جون هرکی دوست دارید بچه دار نشید وقتی با هم تفاهم ندارید اون بچه این وسط نابود میشد 

طلاق یه کلمه است ولی بخدا دردش سالیان سال با آدم همراه میشه

من این دردو کشیدم و الانم که الانم از ازدواج میترسم 

از من که گذشت و درش رو کشیدم اما من چه گناهی کردم که سرنوشتم اینجوری شد بدون مامان با دعوای بابام سر مامانم

ببین عزیزم بیا و این واقعیت رو بپذیر مادر خدابیامرزت اگر واقعاااا میخواست توروببینه زمین و زمان رو بهم میدوخت تا پیدات کنه همونجود که تو شمارشو پیجشو از زیر سنگ پیدا گردی همچنین همین دایی و خاله های به ظاهر دلسوزت میتونستن مثل آب خورد پیدات کنن و ارتباطت رو با مادرت برقرار کنن . اما متاسفانه باید بگم هیچ کدوم نخواستن تنها دلسوزت پدرت هست . خانواده ی مادرت خانواده ی تو نیستن تورو از خون همون پدر میدونن چ خدامیدونه چه نقشه ها برات دارن پس لطفا به طرف خلنواده مادرت کشیده نشو و زندگیتو کن از اونا برات خانواده ی داسوز در نمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکانت دست دو نفره ما با هم دو نفریم که قبلی ها مال اون هست و این مال منه دو تا دوست قدیمی هستیم که ا ...

چرا اتفاقا توی این سالها خیلیا رو دیدم از سر بیماری دروعای بدترم گفتن.

دوستان هرکی گفت کاربری دست ۲نفره شک نکنین میخواد خالی ببنده

خیلی دوست داشتم به جفتشون بگم(مامانم و بابام)که دعوا های باهم دیگه رو ول کنید و مک رو بین دعوا هاتون مثل توپ شوت نکنید اما متاسفانه نمیشه که این حرفو بزنه و الان که مادرم فوت شده اگه این حرفو به بابام بزنم که تو رابطه مادر دختری من رو به خاطر رابطه زن و شوهری خودت که بد بود خراب کردی و نزاشتی من مامانم رو ببینم الان من دارم نابود میشم کلی خب هر پی فکر میکنم میگم ناحقیه که این حرف رو بهش بزنم در هر صورت این واقعا برام ارزش داره چون تو شرایط طلاق بابام میتونست منو ول کنه اما نکرد..و من براش احترام قائلم اما سخت‌گیری هاش داره اذیتم میکنه 

مثلا اینکه وقتی اونا زنگ میزنن بابام خوشش نمیاد با اینکه چیزی نمیگه از اینکه اونا دعوتم کنم بدش میاد و هزاران چیز دیگه

دل بابام با مامانم هنوز صاف نشده💔

چرا اتفاقا توی این سالها خیلیا رو دیدم از سر بیماری دروعای بدترم گفتن.دوستان هرکی گفت کاربری دست ۲نف ...

هر جور دوست داری فکر کن عزیزم اصلا من دروغگو 

مهم خدای منه که شاهد همه این ماجرا ها بوده

چرا اتفاقا توی این سالها خیلیا رو دیدم از سر بیماری دروعای بدترم گفتن.دوستان هرکی گفت کاربری دست ۲نف ...

شما چون باور ندارید میتونید از تاپیک من برید بیرون کارتون واقعا زشته که میگید از سر بیماری این حرفا رو میزنم و فکر می‌کنید که دروغ میگم

چرا بابات اصلادوست نداره رابطه داشتی باشی با خانواده مادریت به نظرم یکم مشکوکه هر چی شده باشه یک دید ...

بامام میگه اینا خیلی خانواده خوبی نیستن و یه جورایی فقط خانواده خودشو قبول داره و چون به خاطر اعتیاد مامانم خیلی حرفا رو شنیده و خیلی اذیت شده با ورود من به خانواده اونا نمیخواد خاطرات تلخ گذشته خوش مرور بشه به خاطر این نمیزاره 

ولی راستش من خیلی دوستشون دارم😔

شما چون باور ندارید میتونید از تاپیک من برید بیرون کارتون واقعا زشته که میگید از سر بیماری این حرفا ...

من بیشتر از ده ساله تو نی نی سایتم. دیگه از طرز صحبت و داستای طرف میتونم خیلی قاطعانه بگم راسته یا دروغ.

نمیدونم خانمی یا آقا ، چی خطابت کنم. ولی اینو بدون اگر یه نفر با داستان سرایی هات غصه بخوره و ناراحت بشه، حق الناس گردنته و یه جا چوبش رو میخوری. 

این همه خودتو برای توقانع کردن دیگران خسته نکن.حرفاتوبزن بذار ذهنت خالی شه .حتی اگه کسی جوابتونده عز ...

من از اینکه کسی با حرفاش من رو آزار بده میترسم 

راستش شمکل اصلی من اینه که حرف نمیزنم 

اگه من این مدت حرف میزدم شاید مشکلم به اینجا ها نمی‌رسید 

یه مشکلی هم که بابام داره یانه که در عین حال که خیلی صبوری ولی زود از گوره در میره بعضی اوقات و حرف فقط حرف خودشه و میگه تو هنوز یه عبارتی دهنت بوی شیر میده😅(حالا خیلی بچه هم نیستم ها ۲۰ و خورده ای سالمه) ولی خب میگه تو تجربه منو نداری پس باید حرفمو گوش کنی

من بیشتر از ده ساله تو نی نی سایتم. دیگه از طرز صحبت و داستای طرف میتونم خیلی قاطعانه بگم راسته یا د ...

باشه شما قاضی 

وقتی دروغی نگفتم پس از حق الناسی هم نمیترسم

اسی خیلی حوصله سر بره تاپیکت برا پر بازدید شدن چکارا که نمیکنیدبی سر و ته اصلا الان باورم‌شد واقعا ف ...

داستان رو تا آخر توضیح دادم چون تایپ نکردم یکم طولانی شد ببخشید.. 

کمبود احساس خیلی داری ولی فک نکنم با فامیلای مادرت این حس جبران بشه ،باید روی خودت کار کنی و سرنوشت ...

با حرفت خیلی موافقم ولی نمیتونم خودمو راضی کنم که اونا نمیتونن کمبودهای منو جبران کنن

تا همینجا ک خوندم میتونم بگم عزیزم پدرت کارخوبی میکنه خودتو وارد مسائل فامیلی نکن واقعا همینا واست ر ...

دقیام پدرم هم همینو میگه که برای آینده ات میخوام نگش دارم