2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129388 بازدید | 384 پست
من از اینکه کسی با حرفاش من رو آزار بده میترسم راستش شمکل اصلی من اینه که حرف نمیزنم اگه من این مدت ...

همیشه سعی کن حرفاتوبزنی.ولی باعجله وتند.قبلش فکر کن.اصلا بذاریکم بگذره بعدبروحرف بزن خیلی بهتره.من خودم توبحث زیادنمیتونم حرف بزنم.معمولابعدش میرم حرفم رومیزنم.به طرف هم میگم دیدم ناراحتی گفتم توارامش سرفرصت حرف بزنیم.توم امتحان کن

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا با پدرت صحبت نمیکنی؟! بزرگ شدی دیگه الان خیلی از مسائل رو متوجه میشی ازش بخواه بهت توضیح بده باه ...

راستش من از بابام میترسم درباره مامانم حرف بزنم و حتی ازش سوال کنم همش میگه دونستن این چیزا به درد تو نمیخوره البته تا حد زیادیش رو برام تعریف کرده

ولی به شخصه و آدم خیلی سفتی ام تو احساسات و به راحتی نمیتونم حرفم رو بزنم و واقعا اصلا شخصیت خوبی تو این زمینه ندارم چون بیشتر مشکلات با حرف حل میشن در حالی که من نمیتونم حرف بزنم

پسردایی هم ف‌ر کنم از منافع خودش ترسیده که بوقت من دوباره به نظر خودش گم   گور بشم و اون بمونه و یک زمین در  اصلی که من اینجوری نیستم

همیشه سعی کن حرفاتوبزنی.ولی باعجله وتند.قبلش فکر کن.اصلا بذاریکم بگذره بعدبروحرف بزن خیلی بهتره.من خ ...

چشم حتما 

خیلی باید روی خودم کار کنم که بتونم حرف بزنم

خوشبخت باشب گلم احتمالا نخواسته نامادری برنجونتت

عزیز دلمی همچنین شما انشالله بهترین ها نصیبت بشه

دقیقا بابام هم میگفت اگه تو و فرضا زن جدید به مشکل بربخورد من نمیتونم کاری کنم پس از اول ازدواج نمیکنم و آرامش زندگیم رو بهم نمیزنم

تقریبا درکت می‌کنم عزیز دلم منم بعد از ۲۲ سال بلاخره مامانمو دیدم تو این مدت حتی یه عکس ازش ندیده بو ...

چرا اینکار رو با خودت میکنی ؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

ببین عزیزم بیا و این واقعیت رو بپذیر مادر خدابیامرزت اگر واقعاااا میخواست توروببینه زمین و زمان رو ب ...

کاملا حرفتون رو قبول دارم یعنی با پوست و استخوان درک میکنم 

خیلی موقع ها فکر میکنم که مامانم هزاران هزار راه داشت که بتونه منو ببینه اما انجام نداد

ولی خب الان بیچاره دستش از دنیا کوتاهه و خیلی ت  این موضوع موشکافی نمیکنم

دوست دارم حریم خودم رو با خانواده مادرم حفظ کنم و خیلی نزدیکشون نشم و یه جوری نشه که بعدا بگن دختره(منظور خودمم)داره مثل کنه خودشو به ما میچسونه 

چون هر چی باشه من سال هاست که نبودم و تازه پیدام شده

به نظر شما چیکار کنم که کمتر باهاشون خاطره سازی کنم و کمتر بهشون فکر کنم؟

چشم حتما خیلی باید روی خودم کار کنم که بتونم حرف بزنم

من قبلا خیلی درگیربودم ک چرافلان حرف رونگفتم....ولی الان به یه چیزفکرمیکنم من باید حس رضایت ازخودم داشته باشم.اوایل سخت بود بعضی حرفارو توپیام میگفتم.بعضی حرفارو ۲روز بعد میزدم.ولی الان بهترشدم.روخودت کارکنی میشه

تا حد امکان جواب پیام هاتون رو دادم خیلی ازتون ممنونم که پای حرف های دلم نشستید⚘❤ لطفا تا اینجا که اومدید خواهرانه نصیحتم بکنید که با این احساساتم چیکار کنم و چجوری منطقی برخورد کنم با این ماجرا

من قبلا خیلی درگیربودم ک چرافلان حرف رونگفتم....ولی الان به یه چیزفکرمیکنم من باید حس رضایت ازخودم د ...

دقیقا منم همین مشکل رو دارم که حرف بقیه خیلی خیلی برام مهمه و اینک چه جور دارن درباره من فکر میکنن و این آزارم میده

شما چجوری روی خودتون کار کردید که تونستید به این مرحله برسید که حرف بقیه براتون مهم نباشه؟

خیلی ازش پرسیدم ولی خب همیشه میگه دیگه از من گذشته و دوسو دارم اول خوشبختی تو رو ببینم

عزیزم بنظرم پدرت حق داره تو الان بخاطر کمبود محبت و تله های شخصیتی که برات ایجاد شده متوجه نمیشی اگه بهت بی احترامی هم کنن یا حرفی بزنن اصلا نمیبینی ولی پدرت با اون خانواده یمدت زندگی کرده شاید یکی از عوامل طلاق شون هم خانواده مادرت بودن بخاطر حرفا و کارایی که کردن پدرت راست میگه اگه واقعا اینا انقد کشته مرده تو بودن چرا از وقت نیومدن سراغ تو بگیرن؟! پدرت نمیزاشت درست میتونستن که بیان از دور تورو ببینن یا نه؟! یا حداقل وقتی 18 سالت شد بیان دنبالت حضوری ببیننت ولی نیومدن تو کوچیک بودی و شرایطت محدودتر بود اصلش این بو که اونا بیوفتن دنبالت نه اینکه انقد راحت ولت کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
دقیقا منم همین مشکل رو دارم که حرف بقیه خیلی خیلی برام مهمه و اینک چه جور دارن درباره من فکر میکنن و ...

اول سعی کردم ب خودم بفهمونم ک اون فرد چه جایگاهی توزندگیم داره...مهمه یانه ارزش داره یانه

دقیقا منم همین مشکل رو دارم که حرف بقیه خیلی خیلی برام مهمه و اینک چه جور دارن درباره من فکر میکنن و ...

یکم فکرکردم ادمهای پرحاشیه وفضول و ۲رو   رو حذف کردم

عزیزم بنظرم پدرت حق داره تو الان بخاطر کمبود محبت و تله های شخصیتی که برات ایجاد شده متوجه نمیشی اگه ...

دقیام با همه حرف هاتون موافقم

راستش در این مورد از دایی ام پرسیدم که چرا الان باهام خوبی و این همه مدت نیومدی گفت مامانت نمیذاشتن حالا راست و دروغش ور نمیدونم 

منم باید به احساساتم غلبه کنم و خیلی باهاش صمیمی نشم چون اگه یه دفعه بی محبتی ببینم این منم که داغون میشم