2777
2789

هرچقد صحبت محبت قهر هیچی جواب نداد.امروزسرکارنرفته بود رفته بود برگه بیمه بگیره با دوستش .غروب اومدنون گفتم بگیره گرفت داد رفت .هنوزم نیومده...خانومای باسیاست کمک

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر موقع میره زنگ بزن جیغ بکش قطع کن

بعد اومد بگو چیزی میبینم تو خونه

حق نداری شب ها تنهام بذاری 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
واقعا به این حرف رسیدم..مجرد بود خیلی رفیق بازبود گفتم خوشم نمیاد گفت بعدازدواج تنها رفیقم تویی....ه ...

ببین عزیزم تو اصلا نباید بهش بگی که با رفیقات بیرون نرو... بگو دو بار تو هفته باید منم بیرون ببری. یه جوری بگو که حداقل نصف اوقات پیش تو باشه.

مشروب که نمیخوره؟

ببین تجربه من میگه مردان از ژنهایی که آویزون شوهرانشون میشن خوششون نمیاد باید کلا بی محل باشی وقتهایی که میاد یجوری خودتو نشون بدی که اصلا منتظرش نبودی و اصلا  اصلا اصلاوقتی پیش رفیقاشع بهش زنگ نزن ❌🚫 یجوری نشون بده که پیگیرش نیستی خودش کم کم می‌فهمه که زندگیش با این رفتاراش  خوب نمیشه و اگه ازت پرسید بگو که من با این رفتارت مشکل دارم اینا هرچیزی که اذیتت می‌کنه رو بهش نگو نمیشه سر زنش این کارش نکن یبارربهش بگو اینارو

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین عزیزم تو اصلا نباید بهش بگی که با رفیقات بیرون نرو... بگو دو بار تو هفته باید منم بیرون ببری. ی ...

هرروزنمیره چون ازسرکاردیر میاد نمیتونه.وقتایی که مرخصی داره یا اخر هفته ها که باید برای خانواده اش وقت بزاره اونموقع میره.چرا میخوره  

ای بابا...یه روز جواب میده شده چند شب تنها بمونم میگه با بچه ازچی میترسی

بچه چند سالشه

بگو میبینم یه جیزی صدا میاد اذیت میشم

بعد به مامانت بگو باهاش صحبت کنه بگه دخترم میترسه شبا تنهاش نذار و فلان

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
ببین تجربه من میگه مردان از ژنهایی که آویزون شوهرانشون میشن خوششون نمیاد باید کلا بی محل باشی وقتهای ...

من شرایط مشابه اسی رو دیدم. اتفاقاً با بی محلی کردن طرف عادت می‌کنه مثلا اگه دو شب خونه نمیاد میگه چه خوب پس بیشترش می‌کنه. باید با یک مشاور کاربلد و خبره توی این مورد صحبت کنه

من شرایط مشابه اسی رو دیدم. اتفاقاً با بی محلی کردن طرف عادت می‌کنه مثلا اگه دو شب خونه نمیاد میگه چ ...

اون که بله ولی من اینو از به روانشناس خوب شنیدم البته اسی باید از حالات رفتاری شوهرش اونو بشناسه و بهترین تصمیم رو بگیره

ببین تجربه من میگه مردان از ژنهایی که آویزون شوهرانشون میشن خوششون نمیاد باید کلا بی محل باشی وقتهای ...

خیلی بهش گفتم گفتم نمیگم نرو ولی حداقل دیر نیا .چندبار محل ندادم پرسیده چیه گفتم بهش.ولی فقط دوروزه بعدا روز از نو روزی ازنو

خیلی بهش گفتم گفتم نمیگم نرو ولی حداقل دیر نیا .چندبار محل ندادم پرسیده چیه گفتم بهش.ولی فقط دوروزه ...

اون رفیقاش مجردن یا متاهل