2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129192 بازدید | 384 پست

یکی پسردایی با دختر اون یکی دایی ام با مامانم اون موقع که زنده بود یک زمین می‌خرن و یک سوم زمین به اسم مامانم و یک سوم دیگه به اسم دخترداییم و یک سوم باقی مانده رو به اسم پسردایی میزنن

حالا که مامانم فوت شده و یک وارثی بردی اون زمین اومده که اونا دقیق نمیشناسنش که منظورم خودمم(چون در هر صورت هم من بردی اونا جدیدم هم اونا برای من)

پسر دایی و دختردایی ام با هم سر زمین دعواشون میشه

اینم تو پرانتز  بگم که زمینه اگه فروش بزه واقعا ارزش داره

و سر همین دعوا پسردایی  میره شکایت میکنه که من میخوام زمینمو بفروشم ولی اون دو تا(من و دخترداییم)نمیخوایم

در اصلی که من حتی روحم از این ماجرا خبر دار نبوده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استاتر تو الان دایی دار و خاله دار شدی 

فقط پدرت رو یادت نره اون هنوز فقط تو‌رو داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
بد یا خوب اون موقع این تصمیم رو گرفته همه ما ممکنه تصمیم های بدی بگیریم الان دیگه وقت چرا گفتن نیست ...

ولی میدونی حتی اگر اجازه همون یبار حرف زدن رو هم میداد شاید دخترش الان انقدر حسرت نمیکشید و راحت کنار میومد

ادما در حین اینکه سعی دارن بشدت از کسی محافظت کنن ناخوادگاه خودشون بهشون ضربه میزنن. 

پدرش داره اشتباه مادرش رو تکرار میکنه و با رفت و امد با خانواده مادریش انگار راضی نیست. استارتر حق داره هر دو خانوادش رو داشته باشه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
شما هم پدر روداشتن دایی هاو هم فامیل‌ دور مشترک داشتن موقع ماتم و درد شماره ها خوب پیدا میشن

خیلی ساله اینجام اشکها ریختم ک فهمیدم دروغ بوده

بلانست جمع، 

مدیون باشه هر کسی ک دردغ میگه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
ولی میدونی حتی اگر اجازه همون یبار حرف زدن رو هم میداد شاید دخترش الان انقدر حسرت نمیکشید و راحت کنا ...

اون یک بار رو ک خود استاتر اجازه نداد و برای همین اذیته

می‌دونم چی میگی ولی خب این درد رو میشه تا ابد کشید و هی کش داد

یک جا باید تموم بشه بدون اینکه بگیم کی مقصرع 

کی میتونه اطمینان بده جای پدر استاتر بود بهتر عمل می‌کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

پدرت شدیدا ترس داره تورو از دست بده . پس اول مطمئنش کن تحت هرشرایطی اونو طرد و ترک نخواهی کرد، 

ولی ارتباطتو با خانواده مادریت هم کم نکن. 

پدرت واست درسته زحمت کشیده و حق داری دوسش داشته باشی ولی اشتباهشو قبول کن و اینبار تلاش کن خودت راه درستو انتخاب کنی. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خیلی ساله اینجام اشکها ریختم ک فهمیدم دروغ بودهبلانست جمع، مدیون باشه هر کسی ک دردغ میگه

اون ک اره 

من در این حد درگیر نمیشم 

فوقش میگم دروغ هم بود مشابه این اتفاق کم نیست 

چند نفر تو تاپیک هم تجربه مشابهی داشتن

بیشتر ببینید

استاتر روزای خوبی برات آرزو میکنم حس کردم مادرت هم خوشحاله برات الان

شب خوش❤️

بیشتر ببینید
خیلی ساله اینجام اشکها ریختم ک فهمیدم دروغ بودهبلانست جمع، مدیون باشه هر کسی ک دردغ میگه

کاربر قدیمی 😍😍😍😍

من وقتی کاربر قدیمی میبینم انگاری یه چیز با ارزشی که گم کرده باشی و بعد پیدا کنی ، اون حس و حال رو دارم 😃

اون یک بار رو ک خود استاتر اجازه نداد و برای همین اذیتهمی‌دونم چی میگی ولی خب این درد رو میشه تا ابد ...

نه استارتر بخاطر نفی هایی که پدرش بهش تحمیل کرده بود اجازه نداد.کاملا موافقم که این درد رو باید یجایی تموم کرد ولی درسی رو که هم از این درد گرفته میشه رو نباید فراموش کرد. چون حتی شاید اینجوری استارتر راحت بتونه هضم کنه و کمتر خودشو سرزنش کنه

خداروشکر عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی ❤🌱راستش همیشه ی دید نسبت به خودم دارم که نمیتونم تو زندگی متا ...

عزیزم منم همین فکرارو میکردم 

ولی اینا همش گمانه ، بد به دلت راه نده

من مطمئنم دنیا اون روی خوشش رو بهت نشون میده 🤍

ولی خب اول خودتو ملاک هاتو نیازهاتو خوب بشناس، بعد با توجه به اینا تصمیم به ازدواج بگیر

(چون بنظرم ماها با توجه به داستان زندگیمون خیلی جاها خلأ داریم)

🌼🌱یه نیمچه مینیمالیست با چادر گل گلی🌱🌼