2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129324 بازدید | 384 پست
نزار پدرت حس کنه اونا رو دیدی پدرت یادت رفته.اطمینان بده دوسش داری و از حرف خاله هات نگو بهش تا نترس ...

عزیزم من توی خیلی تاپیکا نظراتتو خوندم خیییلی شوخ طبعی ولی با دیدن این وجه از شخصیتت حس کردم خیلی عاقلی❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش مادر و پدرهایی ک خدا میشن بچه رو از دیدن والد دیگه محروم نکنن اونا طلاق گرفتن ولی بچه ها ک از وا ...

منم همینو تجربه کردم با این تفاوت که پدر مادرم نه به مادرم اجازه میداد بیاد مارو ببینه نه به خاله هام. از پنج سالگی تا الان که تذزه وارد سی و پنج سالگی شدم. نه میدونم مهر خاله و دایی یعنی جی نه میفهمم بازی و بیرون رفتن و شوخی با دختر خاله یعنی چی نه محبت پدرمادر بزرگ رو تجربه کردم. غم بدتر اینه که خودمم بچه دار بشم کسی نیست بهش محبتی کنه جز خودم و پدرش. 

هیچ جوری نمیشد حضانت بچه هارو بگیرین؟

چرا میشد 

تمام تلاش شوهرش همین بود ک بچه ها برا تو

و فقط اون خانم رو میخواست

خواهرم مشاوره  کودک رفت و کلی مشورت کرد 

چون رفت ادامه تحصیل داد و بعد رفت سرکار وهم مستقل نیست و هم بچه ها هم مادر داشته باشن هم پدر تصمیم گرفت پیش پدرشون باشن نگاهی بیان پیش خواهرم 

تعطیلات هم میاره پیش خودش 

دوست ندارع منت کسی بالا سرش باشه 

و چون سه تا بودن احتمال اینکه دخترش ر‌و بعد هفت سال می‌برد پدرش و از هم جدا میشدن  بچه ها  و مشاور گفت ب هیچ وجه بچه ها نباید از هم جدا بشن سبک و سنگین کرد بهترین کار همین بود .و پدرش وضعیت مالی خوبی داره تنها پسر و اینا تنها نوه بودن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
وای تروخدا اینجور نگو شاید اونم محدودیت های خودشو داشتهدر هر صورت بابامه و من خیلی دوسش دارم هر چند ...

عزیزم دلم چه محدودیتی؟ 

می ارزید اینجوری داغ بزاره رو دل دخترش؟ چرا دخترشو از حق طبیعیش محروم کرد.؟ 

چون میترسید تو با مامانت حرف بزنی و مادرتو انتخاب کنی، درسته زحمت زیادی واست کشیده ولی حق طبیعیت رو فدای ترسای خودش کرد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیزم من توی خیلی تاپیکا نظراتتو خوندم خیییلی شوخ طبعی ولی با دیدن این وجه از شخصیتت حس کردم خیلی عا ...

قربونت 

اره سعی  میکنم با زبان طنز حرف بزنم تا بهتر بشه حرف رو منتقل کرد

قربونت لطف داری🌹❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بعدش دیگه بابان یکم نرم شد تو رابطه ما ولی بازم سختگیری هاش رو داره

بعد اون مدت از بابام اجازه گرفتم و شماره همه رو از بلاکی در آوردم و شمارشان رو به اسم خاله و دایی سئو کردم نمیدونید داشتن یه خانواده جدید و پرجمعیت چقدر برام آرزو بود آخه خانواده پدر خیلی کم جمعیته و من فقط یک عمه دارم 

ولی خب این آرامش یه طولانی پشت سرش داشت انتشار بدبختی و سختی های من تمومی نداشت

عزیزم دلم چه محدودیتی؟ می ارزید اینجوری داغ بزاره رو دل دخترش؟ چرا دخترشو از حق طبیعیش محروم کرد.؟ چ ...

بد یا خوب اون موقع این تصمیم رو گرفته 

همه ما ممکنه تصمیم های بدی بگیریم 

الان دیگه وقت چرا گفتن نیست ک حتما خودش ب خودش گفته وعذاب کشیده 

مادرش اعتیاد داشته شاید خطرناک بوده و صلاح ندیده 

بیشتر ببینید
عزیزدلم منم جز مامانم هیچکسو ندارم‌اینقدر تنهام که میگم اخرش چی میشم اگه خدایی نکرده ی روز مامانم نب ...

می‌فهمم خیلی سخته 🫂

آره خداروشکر همسرم آدم خوبیه ، همراهمه ، درکم می‌کنه 

🌼🌱یه نیمچه مینیمالیست با چادر گل گلی🌱🌼

منم همینو تجربه کردم با این تفاوت که پدر مادرم نه به مادرم اجازه میداد بیاد مارو ببینه نه به خاله ها ...

🫂💔 عزیزم متاسفم 

بیشتر ببینید

ببخشید چطور پدرت پیگیر فوت زنی شده ک حداقل ۱۵ سال نبوده تو زندگیش

حتی اجازه صحبت نمیداده باهاش کنی چطور برای فوتش بردتت

اسی کلی اشک ریختم اگر دروغ باشه تا عمر داری حلالت نمیکنم 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

عزیزدلم منم جز مامانم هیچکسو ندارم‌اینقدر تنهام که میگم اخرش چی میشم اگه خدایی نکرده ی روز مامانم نب ...

از خانواده همسرم هم دوریم 

ارتباطی نیست که بخواد اذیتی باشه 

واقعا از این لحاظ شانس آوردم😄 

🌼🌱یه نیمچه مینیمالیست با چادر گل گلی🌱🌼

می‌فهمم خیلی سخته 🫂 آره خداروشکر همسرم آدم خوبیه ، همراهمه ، درکم می‌کنه

خداروشکر عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی ❤🌱

راستش همیشه ی دید نسبت به خودم دارم که نمیتونم تو زندگی متاهلی موفق باشم و کلا خیلی ترس شدیدی دارم هم از تنها موندن هم از ازدواج کردن حس میکنم شوهر و خانواده شوهر دست می اندازن ادمو

ببخشید چطور پدرت پیگیر فوت زنی شده ک حداقل ۱۵ سال نبوده تو زندگیشحتی اجازه صحبت نمیداده باهاش کنی چط ...

شما هم پدر روداشتن دایی ها

و هم فامیل‌ دور مشترک داشتن 

موقع ماتم و درد شماره ها خوب پیدا میشن 

بیشتر ببینید