2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129291 بازدید | 384 پست
خب این خیلی بده. احساس میکنم که توجه ندیدی یااینکه محبت هم ندیدی به قدر کافی.. بنظرم باید بیشتر خپدت ...

من خیلی کمبود تو زندگیم داشتم و همینه که دارم لطمه میبینم و چون تک فرزندم هستن هیچ کس نبوده که درد و دل کنم باهاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی کمبود تو زندگیم داشتم و همینه که دارم لطمه میبینم و چون تک فرزندم هستن هیچ کس نبوده که درد و ...

الان با فامیل پدریت زندگی میکردی؟ یعنی پدرت ازدواج کرده و نامادری داری؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بعد پیدا کردن شمارش همش تو برنامه های مختلف اسمش رو با یک نقطه یا یک حرف سئو میکردم که بابام نفهمه من شمارش رو دارم و من برای اولین بار چهره مامانم رو دیدم 

وااای..

الان با فامیل پدریت زندگی میکردی؟ یعنی پدرت ازدواج کرده و نامادری داری؟

نه پدرم ازدواج دوم نداشته و ما جدا زندگی می‌کنیم دو نفری  ولی با خانواده پدری در ارتباط ام و هر هفته پنجشنبه خونه اونا میرم

نه پدرم ازدواج دوم نداشته و ما جدا زندگی می‌کنیم دو نفری ولی با خانواده پدری در ارتباط ام و هر هفته ...

اهان. پدرت که میتونست ازدواج کنه با نامادری زندگی کنی

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

من اون موقع که مدد شدن کمتر از ۵سالم بود اما تا یه حدی یه چهره از مامانم به یاد داشتم 

اما برای یک خییییلی سخته که ببینه مامانش حالا چه مامان خوبی باشه چه مامان بد اینقدر شکسته شده و نمیدونید اعتیاد باهاش چیکار کرده بود و چقدر پیر شده بود و دندوناش😭😭