2777
2789
عنوان

به نظرتون A16 بخرم یا redmi note 14

254 بازدید | 13 پست

به شدت گیر کردم بینشون

اگه تجربه استفاده هم داشتید لطفا بگید

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

۱۴

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

سامسونگ نخر

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صد در صد شیائومی رو بردار

ببین سامسونگ عالیه

ولی ما دستمون فقط به رده های پایینش میرسه

این ۱۶ پایینه خیلی پایینه نسبت به کارایی نوت ۱۴

بعد عمر مفیدشون یکسانه

من تجربه جفتشو داشتم و دارم

از رده ردمی نوت بخری پشیمونی نداره

ولی پوکو شانسی بوده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معلومه دیگه سامسونگ

ن 

سامسونگ رو با پول ایران پایین ترین رده اش رو داره برمیداره

امکاناتش نصف اون شیائومی میشه ک میتونه برداره

چیزیشون هم بشه

بابت تحریما

قطعات سامسونگ وحشتناک گرونه

برعکس شیائومی ک چینیه زیاد ریخته

سلام گلم.نوت 14 رو با اطمینان میگم بگیر.سامسونگ بخوای بگیری نصف امکانات اون گوشی هم نمیشه چون فقط داری پول برند میدی.ضمنا شیائومی اگه چیزیش خراب بشه راحت با قیمت پایین تر اورجینالشو میتونی عوض کنی.سامسونگ های کپی و فیکش لوازمش خیلی زیاده اورجینالشو خیلی کم بتونی عوض کنی چون قیمتش خیلی بالاست

با آریاس بدرخش

سلام گلم.نوت 14 رو با اطمینان میگم بگیر.سامسونگ بخوای بگیری نصف امکانات اون گوشی هم نمیشه چون فقط دا ...

خودمم نوت ۱۴ رو دوست داشتم ولی میگن آپدیت کردنی به مشکل برمیخوری نمیدونم درسته یا نه

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
صد در صد شیائومی رو بردارببین سامسونگ عالیهولی ما دستمون فقط به رده های پایینش میرسهاین ۱۶ پایینه خی ...

من خودمم شیائومی دوست دارم ولی میگن باطریش میترکه و نمیدونم موقع آپدیت مشکل پیدا میکنه

من خودمم شیائومی دوست دارم ولی میگن باطریش میترکه و نمیدونم موقع آپدیت مشکل پیدا میکنه

نه بابا چه ترکیدنی

سامسونگ هم زیاد ترکیده

ایفون هم همینطور