2777
2789

امروز مامان بزرگم گفت تو به درد نخوری زندگی دخترم تباه کردی اگه تو نبودی از بابات طلاق می گرفت با یکی دیگه ازدواج می کرد چرا چون تو مهمونی زنونه رفتم جلو اینه رژ زدم مهمونی زنونه شامم دیر تموم کردم سفره رو بقیه جمع کردن میگه رفتیم خونه فلان کس مادرش عادت بود سفره جمع کرد بعد خود من هم وضعم همینه تازه تو یه ماه سه بار عادت شدم با این حال لباس ها رو تا کردم جارو برقی کشیدم دستمال کشیدم میگه دخترم زندگیش فدای تو کرد اخه چطور دلم نشکنه دلم میخواست جیغ بزنم بشینم یه گوشه گریه کنم میخواستیم لباس بخریم تا خود فروشگاه گریه کردم بی صدا از چشمام اشک می ریخت مگه گناه من چیه خب اگه بابام نمی خواست تو این ۷سال طلاق می گرفت مامانم بابام دوس داره حای الان نمی دونم مشکل این ها کی تموم میشه بسه بابا دیروز سر پفک گفت ندید بدید امروز درس داشتم به مامانم گفتم برم کتابخونه گفت من باید محیطش ببینم نذاشت خونه خوندم و تهش چون تو کارای خونه کمک نکردم بابام اومد خونه یه سیلی بارم کرد خواستم بگم خونه پدر هم چیزی نداره اینا مهمون می بینن اخلاقشون عوض میشه حالا من خوبم دختر داییم بعد کلی کتک انداخته بودن زیر زمین اونم چون سفره جمع نکرده بود جلو همه ما میگن شما شوهراتون بدبخت می کنید می خواستم برم درسام چاب کن مامانم نذاشت گفت منتظر باش بابات بیاد دیر وقت هس ساعت ۷ اینا هر کدوم ما رو باهم مقایسه میکنن پدرمون در میارن

دختر گلم فکر میکنم تو سن بلوغ هستی چون خیلی حساسی

منم یه دختر ۱۳ساله دارم البته خیلی باهاش راه میام سعی میکنم ناراحت نشه ولی همیشه بهش میگم همه مثل من نیستن نازتو بکشن سعی کن تو جامعه یه کوچولو پوست کلفت کنی از حرفای که چندان اهمیت ندارن نرنج وگرنه چیزی از روحت باقی نمیمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر گلم فکر میکنم تو سن بلوغ هستی چون خیلی حساسیمنم یه دختر ۱۳ساله دارم البته خیلی باهاش راه میام س ...

عزیزم من نوشتم سیلی اگه همین کار هارو به جای مادربزرگم مادرشوهرم میکرد به جای پدرم شوهرم باز حرفاتون این بود این اتفاق ها در طول زندگی من نیفتاده برا دو روز پیشه