2777
2789
آینده رو خداوند میدونه عزیزم، یکی از اتفاق های خوب اینه که پول سمتت میاد و تو هیچ وقت لنگ نمیمونی 😊

😍چه عالی خداروشکر کاش یه پول گنده ای خدا برام بفرسته بینی ام رو عمل کنم

😁😍☹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😍❤️💋🌹تو خودت یک پول گنده هستی،توی مرام و معرفت یکی 🥰

فدای دل مهربونت لطف داری قلبم ❤

میدونم زیاد سوال میپرسم ولی بی قرارم ذهنم پر سواله

بنظرت کی ازدواج میکنم ؟ و با چجور شخصی 

😁😍☹

فدای دل مهربونت لطف داری قلبم ❤میدونم زیاد سوال میپرسم ولی بی قرارم ذهنم پر سوالهبنظرت کی ازدواج میک ...

برات بهتره که اصلا هیچ ازدواجیو توی سن پایین قبول نکنی ، عجول نباش!!!!!!!!!!

اینکه چه جور شخصی هست هم ربط به انتخاب تو سن پایین داره،اگر برات مقدور بود خواسگار اومد شرایط ستاره ایشو بهم بگو ببینم چطوره برات

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آره عزیزم

🙏🙏🙏🙏🙏عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
🙏🙏🙏🙏🙏عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟؟

عزیزم لطف کن ماه و روز دقیق تولد خودت و همسرت رو بنویس ، توی تاپیک خودتون جواب میدم، اینجا نپرسید لطفا

عزیزم لطف کن ماه و روز دقیق تولد خودت و همسرت رو بنویس ، توی تاپیک خودتون جواب میدم، اینجا نپرسید لط ...

عزیزم درخواستموقبول میکنی 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
سلام خواهر ۲ شهریور ۷۸ بنظرت ازدواجم کی هست دوره یا نزدیک

حالا شهریوری ها همه جمعشون جمع شد 😄

لطف کنید اینجا نپرسید،یا دوستی بفرستید یا تاپیک خودتون صدام بزنید