2777
2789

خیلی تند برخورد می‌کنه انتظار داره مایکل شوماخر باشم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

بله و گزارش میدم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره به مرکزی که ثبت نام کردی برو و بگو به این دلیل میخوام مربی مو عوض کنم، خیلی قاطعانه و بدون ضعف صحبت کن، این حق تو هست که باهات با احترام رفتار بشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
من نهچون وقتی که همیشه با ناز و خوب برخورد کردن هیچی نشدمیکی باید باشه اینجور وقتا تلنگر بزنهاینو دو ...

من نه اگر بد برخورد کنند هیچی یاد نمی‌گیرم اگه با نرمی و دوستانه یاد بدن خوب یاد میگیرم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اره به مرکزی که ثبت نام کردی برو و بگو به این دلیل میخوام مربی مو عوض کنم، خیلی قاطعانه و بدون ضعف ص ...

باشه حتما ،خیلی ممنونم

من نه اگر بد برخورد کنند هیچی یاد نمی‌گیرم اگه با نرمی و دوستانه یاد بدن خوب یاد میگیرم

اینم هست

ولی همیشه متاسفانه اینجوری نیست

شما هم گذارش بدید تا عوض کنن 

تو بدون من مرا کم داری،من ولی بی تو جهانم خالی‌ست...

برو به مدیر بگو راضی نیستم و عوض کن مربی روخیلی تاثیر داره ممکنه با این حرکات و رفتار تورو دل زده کن ...

آره شدیداً استرسی شدم احساس پوچی میکنم