2777
2789
عنوان

حس ششمی لباسم چ رنگیه و رژ چ رنگی زدم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 61 پست
ایول، جالبه بدونی از اینکه این همه دوستش داشتی خیلی لذت میبرده ولی قدرت رو الان نمیدونه وقتی بره چند ...

خاک تو سرش منم جذابم و خیلیا واقعا دوس دارن باهام باشن ولی گیر دادم به آدمی که حتی شغل هم نداره دوسمم نداره اعتماد به نفسمم ازم گرفته ، 

بنظرت با چجور شخصی ازدواج میکنم ؟ و شغل خوبی پیدا میکنم

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیمونی عزیزم نترس

نمیدونم همیشه استرس اینو دارم سنم بالا بره و به هیچی نرسم نه کار نه ازدواج

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

خاک تو سرش منم جذابم و خیلیا واقعا دوس دارن باهام باشن ولی گیر دادم به آدمی که حتی شغل هم نداره دوسم ...

لازمه ی شغل خوب تمرکز هست، باید افکارت رو کنترل کنی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
لازمه ی شغل خوب تمرکز هست، باید افکارت رو کنترل کنی.

افکارم پریشونه درسته

اگر لجباز نباشی اتفاق بدی برات نمی افته

منظورت اینه فرصت ها رو از دست ندم با لجبازی ؟؟

آخه اعتماد به نفسم ضعیف شده 

منظورت اینه فرصت ها رو از دست ندم با لجبازی ؟؟آخه اعتماد به نفسم ضعیف شده

منظورم اینه که گاهی کسی که عاقل و کاردان هست راه رو بهت نشون میده، سعی کن از نصایح استفاده کنی.

تو دخدر خوبی هستی و قلب پاکی داری اصلا نگران آینده نباش همه چیز تحت کنترل خداوند هست

منظورم اینه که گاهی کسی که عاقل و کاردان هست راه رو بهت نشون میده، سعی کن از نصایح استفاده کنی.تو دخ ...

خیلی خیلی به این حرف ها نیاز داشتم امشب ممنونم 🙏🌹🌹 امیدوارم فردا یکی با یه جمله خوب یا یه اتفاق خوب روزتو بسازه 

منظورم اینه که گاهی کسی که عاقل و کاردان هست راه رو بهت نشون میده، سعی کن از نصایح استفاده کنی.تو دخ ...

این آخرین سوالمو 

یه چیز خوب و مثبت از آینده ام که میبینی بگو که حالمو خوب کنه 

خودت همین الان روزم رو ساختی😍

😭😭خوشحال شدم بخدا

این آخرین سوالمو یه چیز خوب و مثبت از آینده ام که میبینی بگو که حالمو خوب کنه

آینده رو خداوند میدونه عزیزم، یکی از اتفاق های خوب اینه که پول سمتت میاد و تو هیچ وقت لنگ نمیمونی 😊