2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میارمش پسرم عاشق حرم امام رضاست نمیدونم چرا اونجا که رفتیم اصلا نمیزاشت بیایم شهرمون ما گفتیم دوباره ...

دارم زیارت عاشورا گوش میدم مدام پسرت یادم میاد الاهی معجزه بشه شفا پیداکنه خدا 🥹

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

الهی آمین، خیلی ازت ممنونم

قربونت برم 🥲❤️

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

به شما هیچ ربطی نداره

من یچیزی بگم من کاری به استاترندارم ولی من حاضرم بچم بمیره  ولی این بیماریو نداشته باشه که هرروزش عذابو مردنه هم برا بچه هم اینکه پدرو مادر مرگ یه بار شیون یه بار 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

استاتر عزیزم بحق امام جواد که میوه دل امام رضا خودش شفاعت پسرتو ازخدا بخواد انشالله روزای خوب توام درراهه و مطمئن باش خدا یجایی برات جبران میکنه چه بسا جبرانش تو دنیای دیگه که جاودانه باشه اینجا که همه رهگذریم هیچوقت ازش ناامید نشو من ازاول تایپکو خوندم تاآخر تایپک دخترمو بغذ کردم و اشکم ریختم و مطمئن باش تو دعاهام  یادی ازپسرت میکنم 

واگر دیدی خوب نشد بپذیرش و باهاش کنار بیا چون پذیرش چند درصد زندگیو آسونتر میکنه 

من خودم بچه دارم این تایپکو که خوندم کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم من بچم که تب کنه میرم اون دنیا برمیگردم وای بحال دل شما همیشه میگم وای به حال پدر و مادر بچه های پروانه ای ولی بچه بچس حتی اگه سرفه کنه مادر تحمل نداره زود میشکنه و دعا میکنم همسرتون سرعقل بیاد و باهاتون همکاری کنه چه بسا همکاری ایشون دلهرها و نگرانیاتو نصف کنه امیدوارم و امیدوارم مشکل پسرتون هرچه سریعتر حل شه بحق میوه دل امام رضا 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خدارو شکر کنم که زنده است ؟ یعنی ذره ذره بدنت وعضلات آب بشه تو این دنیا تحقیر بشی هیچ کاری نتونی انج ...

سلام دوست عزیز من سعی میکنم بیشتر تو تاپیکهای بیماری سر بزنم فرصت نکردم تمام صفحه های تاپیکت رو بخونم یه چندتایی خوندم خواستم بگم اگه با طب اسلامی اشنایی ندارین یه سر به تاپیکم بزنین یسری اطلاعات درمورد طب اسلامی نوشتم بخون مواردی هم که گفتم حتما سرچ کن ببین  اگه دلت قرص شد بگو شماره دکتر اراسته بهت بدم البته همه شهرا بی شک نماینده خوب داره اما گفتم شاید شهری باشی که شناخت نداری کدوم نماینده تون عالیه براهمین دکتر اراسته رو معرفی کردم 

ماهم تهران نیستیم نماینده شهرمونم عالیه اما گاهی از دکتر اراسته تلفنی تو ایتا نسخه میگیریم داروها شهر خودمون میخریم 

مطمئن باشین راه درمانی داره یه مشورتی کنین باهاشون

تاپیکاتو نگاه کردم بلاخره فهمیدم مشکلش چیه منم همین مشکلو داره پسرم یک هفته دیگه میشه ۶سالش پسرمداغو ...

سلام دوست عزیز پست قبلیم که برا استارتر فرستادم بخون شاید بدرد شمام بخوره

ببینید عکس میفرستم ممکنه هر درمانگری طبق تجربه و تشخیص خودش فقط چندقلم از این داروها رو بده شایدم برا بعضی شرایط حاد باشه همش لازم باشه فقط خواستم بفرستم که بدونین درمان داره و نگران نباشین

گوشت گوسفند یا گوشت شتر هرکدوم گیر اومد فقط گوشت گاو نباشه،

با شیرگاو محلی باهم بپزید میتونید شبیه آبگوشت درست کنین فقط بجای آب، شیرگاو محلی بریزین درهفته دوبار هم بعنوان وعده غذایی بتونین بدین خیلی عالیه البته برا تمام کسانی که ضعف بدن دارن یا مشکلات تو راه رفتن و.....مثل ام اس و همین دوشن و بیماری های که علائمش شبیه ایناست،خوبه

روغن زیتون طبیعی هم گیرتون اومد سعی کنین هرشب (شب تاثیر روغن بیشتره) به بدنش بکشید و ماساژ بدین  خصوصا دست و پا، کمی ماساژ فشاری باشه