2777
2789

ایا با ازدواج کردن مشکل تنهاییتون حل شد یا تنها تر شدین؟🙂

همیشه دوس دارم که یکی باشه آدم ت هر شرایطی بهش تکیه کنه مراقبم باشه وقتی مشکل برام پیش بیاد مثل مادری که مراقب بچه ش کمک کنه مشکلمو حل کنم‌ . میدونم زندگی متاهلی دنیای دیگه س ولی خب همسر ادم باید بهترین رفیق باشه🙂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تنهایی متاهلی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

مشکل تنهایی ممکنه حل بشه

ولی خب خودت میدونی یسری مشکلاتی بوجود میاد ک خیلی ب صبر ک گذشت از دو طرف بستگی داره

این دوتا باشه میشه با خیلی چیزا کنار اومد

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
بیشتر ببینید

خیلی باید دقت کنی مردی که جفتش نشه خیلی عذاب میکشی تنهاتر میشی

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

من ک اصلا ازدواج توصیه نمیکنم من اشتباه بزرگی کردم 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید

باور کن من اینقدر کمبود مرد تو زندگیم دارم

نه پدر دارم

نه برادر

نه دایی 

نه عمو

نه شوهر

فقط دلم میخوای یکی باشه

پریود میشم با دستای مردونه ماساژم بده

بهم حس خوب بده

اصلا عقده ای شدم

حمایت یه مرد و نمیدونم چ شکلیه

تو زندگیم 

بچه ها تو مدرسه پدراشون میومد دنبالشون من نداشتم

الان دوستام شوهر دارن من ندارم

خد ازدواجمم رقم نمیزنه😭

مجردم

منظورم این بود سوال رو متوجه نشدم چون به نظر میرسه اشتباه نوشتی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
باور کن من اینقدر کمبود مرد تو زندگیم دارمنه پدر دارمنه برادرنه دایی نه عمونه شوهرفقط دلم میخوای یکی ...

عزیز دلم🙂 امیدوارم زودتر یه خوبش باشه ازدواج کنی. ولی مهم تر از این اینکه از روح و روانت مراقبت کنه خیلی مهمه

عزیز دلم🙂 امیدوارم زودتر یه خوبش باشه ازدواج کنی. ولی مهم تر از این اینکه از روح و روانت مراقبت کنه ...

دیگه دخترای دهه ۸۰ هم دارن ازدواج میکنن

من خیلی خستم

واقعا نیاز دارم

چطور خدا اونارو میبینه منو که این همه لازمه تو زندگیم نمیبینه