2777
2789

صبح زنگ زد واسه شام برم خونشون شامی درست کرده بود

خیارشور هم کنارش بود.خوردم الان اومدم ظرفارو بردم آشپزخونه دیدم خیارشورا کپک زده،اون قسمت کپک زده رو جدا کرده بود بقیشو خورد کرده خوردیم هممون

ممکنه مسموم بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

نه بابا 😅

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیار شور هر کاریش کنی یه مقدار کپمو میزنه مشکلی نداره فقط باید قبل خوردن با آب بشورید و مصرف کنید

فقط در صورتی که بوی بدی بده یا خود خیارشورا نرم شده باشه یا مزه ی غیر عادی بده نباید مصرف کرد 

به کسانی که به همه چیز شک دارند احترام بگذارید ؛ آن ها عمیقا یک بار مرده اند💀

کسی بلده چیکار کنیم آب خیارشور کپک نزنه کلی تا حالا خیارشور دور ریختم بخاطر همین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چ جالب یعنی مشکلی نداره؟

ما یه دبه خیارشور داشتیم روش کپک زد همشو ریختیم دور

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.