2777
2789
عنوان

اوناییکه عروسیشون خیلی خوش گذشت خوشبختم هستید الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 82 پست

عروسي من انقدر خوب بود و به همه خوش گذشت كه همه تا سالها بعد ميگفتن ديگه هيچ عروسي مثل عروسي شما نشد كه نشد بخدا ميگفتن كاش دوباره عروسيتون بود 

همه چيمون تك بود واقعا 

شوهرم سالنو تركونده بود يه تنه  انقدر خوشحال بود و ميخوند و بويم ميكرد 

همه از خود بي خود شده بودن 

اما الان چي؟!😄طلاق گرفتيم 

به اين چيزا نيست عزيزم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

عروسي من انقدر خوب بود و به همه خوش گذشت كه همه تا سالها بعد ميگفتن ديگه هيچ عروسي مثل عروسي شما نشد ...

عزیزم متاسفم 

ایشالا  خوشبخت بشی 

ولی ببخشیدا چرا خنده گذاشتی مگه طلاق اتفاق تلخی نیست ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب عروسیم خییییلییی خوشحال و شاد بودم و رو ابرا بودم ک بهش رسیدم با اینکه تو عقد مشکلات داشتیم فک میکردم بعد عروسی آدم میشه ولی خب احساس خوشبختی نمیکنم انقد خودش و خونوادش اذیتم کردن ک بریدم ی زندگی پر از بحث و دعوا و خالی از احترام و عشق دارم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اینو به دخترعمه ات نشون بده، این پست من رو
داخل فامیل ما، هر چی عروسی دیدیم که مجلل تر و قشنگتر و شیک تر و خلاصه عروس خفن تر و زیباتر، زندگیشون لجن تر شد و هی چیزای ناجور از زندگیشون معلوم شد که ...
هر چی هم عروسی ها ساده تر بود، بعدا زوجین خوشبختتر شدن!🙂😁 دخترعمه ات بهتره عاقل و بالغ باشه، یه شب عروسیه قبول خیلی رویا داشتی براش، اما الان که خوشبختی، این خوشبختی رو بخاطر اون یه شب خراب نکن چون ارزششو نداره!

Dunno

عزیزم متاسفم ایشالا خوشبخت بشی ولی ببخشیدا چرا خنده گذاشتی مگه طلاق اتفاق تلخی نیست ؟

خندم از بدبختيم بود از حرص دام

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

میشه مجللترین عروسی گرفت ولی به ماه نرسه

مبشه بدون هیچ صدایی رفت و خوشبختترین بود

هیچ ربطی ندارع واقعااا

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
بیشتر ببینید

خیلی از اتفافایی که گفتین تو عروسی عادیه 

من عروسیم 16سال پیش بود به دیگران خیلی خوش گذشت ولی خودم از میکاپم زیاد راضی نبودم، اتفاقا لاستیک ماشین ماهم افتاد تو. جوب چند نفری اومدن درآوردن ماشینو، یا فیوز تالار پرید سریع درست کردن، خوب تو هر مهمونی احتمال این اتفاقات هست

الان دیگه اون عروسی به جز یه خاطر محو تو ذهنم چیزی نیست

و واقعا خوب یا بدش کوچک ترین تاثیری رو زندگیم نداشت