2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مادرم اجازه ی برگشت به خونشو بهم نداد ونمیده

مگه حتما یاید برگردی خونه مادرت. مهریتو بگیر خثنه جدا بگیر یا پانسیون و برو سرکار. بکی از دوستانم ۱۸سالگی جدا شد اومد تهران هم سرکار داره میره هم پانسون بانوان سکونت داره.. منت هیشکی هم بالا سرش نیست. خودشو از زندگی با یه ادم سمی نجات داد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

من شوهرم خودش طاقت نداره نبینه

تا اللن یه شبم جدا نبودیم سرما میخوره خیلی لوس میشه😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

بچه دارم گلم

داشته باشی عزیزم.. این همه ادم جدا میشن یا یه بچه هم سرکار میرن هم مدیریت زندگی. اون بچه فقط بچه تو نیست. بچه رو بهونه نکن برای ادامه دادن یا یه ادم سمی.. دوست من جدا شد بچه رو هم داد به باباش. مهریه هم گرفت سرکارم میره و کلاس زبان. و میگه واقعااا حارم خوبه. از اون زندگی سمی خودمو نجات دادم. هفته ای ۱بار هم بچهشو میبینه.. بچه بدون تو قطعا بلایی  سرش نمباد خدا رو هم داره.. اول خودتو نجات یده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹